Rehber_Kuran adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kimden almıştınız lisansı bizde dava açalım çünkü bizimde başımıza gelebilir bu... Bu forumdan birindenmi aldınız yardımcı olalım size bugun size yapan yarın bize yapar aynı şeyi.. Nasıl oldu bu olay?
Belki buradada olabilir hocam ama buradan almadım. şuan elimde sadece parayı havale ettiğim hesap numarası var.

enginberk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
daha az önce satiyordular (https://www.r10.net/account-amp-lisan...s-verilir.html)
2 gün önce yine vardı.

tekrar tekrar yaziyorum

-lisans alinan mail
-gizli soru ve cevap
-lisans alınırken yapılan ödemenin dekontu
-lisansa ait isim soyisim vs bilgileri

gibi bilgileri almadan asla lisans almayınız.
Aynen hocam doğru yazmışsınız ama ben şuan yeni uyandığım için aklıma gelmedi yazılanlar. senin yazdıkların doğrultusunda + olarak vbulletine ticket atılabilir. ben bu lisansı mail adresi ile devir aldım diye. Şuan vbulletin hiç bir attığım tickete cevap vermiyor.

Rehber_Kuran adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mahkemeye vermeli böylelerini ama tc anayasaları fazla bir cezaya ugramıyorlar elden birşey gelmez. Kul hakkı varsa üstünde hiç yoktan bunlar sayesinde kurtulmuş olursun kafana takma...
Pazartesi günü kredi kartı işlemlerim için bankaya gidecektim hocam. Oradan yetkili birisi ile dolandırıldığımı anlatacağım ve banka hesap numarasından adres v.s. eminimki vereceklerdir yada yol göstereceklerdir. Sonra savcılığa.

konuyu okuyan arkadaş benimle irtibata geçti. şuan yarın akşama kendisinden bilgi bekleniyor.