Arkadaslar aslinda ben kendi Hosting sitemi actigimda sizlere duyurmayi planliyordum ancak,bugunki olanlardan sonra simdiden sizlere duyurmak istedim.

Simdi nasil bu duruma geldim size kisaca anlatmak istiyorum.

Oncelikle tam 1 ay Yeni sirket acacaklarin mecburi olarak gitmesi gereken (Chambre de métiers et de l'artisanat (CMMA) ) kursuna giderek sirket acma belgemi basari ile aldim.Bu belgem ile URSAFF a bu belgelerim ile basvurarak sirketimin acilmasi icin gerekli evraklari verdim.Tam 2 hafta boyunca Vergi numarasinin gelmesini bekledim ve geldi sonunda.Bugun bu vergi numaram ve Sirket sicil numaralarimi ovh yetkilileri vererek dogrulugunu teyyit ettirdim.Bu gorusme ve teyyit den sonra benden istedikleri Evraklarin asli ve fotokopileri ile kendilerine gondererek bayilik olayinin baslatilacagini bildirldiler.Bende butun evraklari hazirlayip postaya verdim sonunda.

Carsamba gunude buyuk bir aksilik olmaz ise Ovh Datacenterini gezmek icin randevu aldim ve bizzat gidip gorecegim datacenterlerini,bilgiler vs alacagim.Burda sizlere insallah guzel bilgiler ile donecegim.

Simdi amacim ne kisaca bunu sizlere belirtmek istiyorum.

Ovh den Turk webmasterlerine en uygun sekilde Hosting,Reseller ,Vps ve Serverleri en uygun sekilde sizlere ulastirmak olacaktir.Su an icin sitemiz yapim asamasinda ve ekbimiz ile gerekli calismalari baslattik.Insallah kisa sure icinde sizlere bu guzel hizmeti sorunsuz ve duzgun bir sekilde en iyi duzeyde sunmak icin calismlarimizi baslatacagiz.

Hepinizi saygi ile selamliyorum.

Kisa zamanda gorusmek uzere..