Öncelikle ortalığı alevlendirmeye gerek yok. Bizim bahsettiğimiz saldırı sunucuya yapılan saldırıdır.
Sizin siteniz hacklendi diye böyle atıp tutamazsınız. VVareze düşürecekmiş hostu. Düşürseydi ya. Neden düşürmedi.
Vbulletin siteniz hacklendi.
Neden kimse hacklendi demedi sadece siz bunu öne sürüyorsunuz. VVarez vb ler install klasörünü silmeyenler sonra da firmaya çamur atan sizin gibi kişiler çıkıyor ortaya.
Vbye giren wordpresslere de diğer sitelere de girer direk hacklerdi.
Bi nefes alıp sonra yazsaydın keşke. Böyle karşındakine suçu atıp olmayan şeyleri varsayarak konuşmak güzel. Ama biraz dikkat et karşındakine.
Birincisi forumun vvarez vb olduğu nerden çıktı? İkincisi dün bana gösterilen hack yemiş sitelerin mirrorlarını da koyabilirim dilerseniz. Üçüncüsü vb de açık olmaz, forumhome template ine kod yapıştırarak olduğundan farklı gösteriyorlar index atıyorlar kısaca. Dördüncüsü install klasörünü falan silmemek nerden çıkıyor? vBulletin'de zaten install/install.php silmeden panele giremezsin, işlem yapamazsın. Tabi ki silmiştim.
Her şeyden önce "ortalığı ateşe vermek" deyimini boş yere kullanmışsın sayın yetkili. Benim amacım kötü olsa burda karalayıcı yazı yazardım, başımdan geçenleri yazdım, belki bi yerden bi şey çıkarırız diye yazdım. Dilersen kişinin ip adresine falan bakayım admin panelindeki işlemlerden, vereyim size bir şeye yardımı dokunacaksa. Ama bu üslup olmamış bana karşı. Tamam hepimizin siniri bozuk ama herkes agresifleşirse, ben de sana böyle konuşursam olmaz.