Hostgatorun yanında JustHost'u da epeydir kullanıyorum. Şimdiye kadar hiç bir rahatsızlığım olmadı. Onun için imzamda Justhostun aff linkini epeydir kullanıyorum. Tabi kullanmadan yorum yapmak yanlış, JustHost hız konusunda çok iyi. Hostgator Baby paket gibi sınırsız özelliklere sahip. Ama CPU kullanım hakkınız Hostgatorda %25 iken Justhostta bu oran %10'dur. Bu da çoğu kişiye sorun çıkartmaz. Ama sizin 40-50k ***** Webloader v8 siteniz varsa ertesi gün kapanır, bir arkadaş vasıtasıyla bunun denemesi yapılmıştır. Çünkü CPU yu hemen aşarsınız.

Ama benim öyle fazla hitli ve CPU kullanan sitem yok diyorsanız gönül rahatlığıyla alıp kullanabilirsiniz. Fiyatları çok uygun hatta bir yüzde 50 indirim kuponu var ki onunla daha da uygun fiyata sahip olabilirsiniz. 50off kuponu ile yüzde elli indirimli olarak host alabilirsiniz.

Fiyatları şu şekildedir;

Şunu da söyleyeyim indirim kuponu ile aldığınız paketin yenilemesi de aynı fiyattır yani 6 aylık 23,70 usd ye aldığınız pakete 6 ay sonra yine 23,70 ödersiniz. Hostgator da kupon sadece ilk ödemede indirim sağlar.