bu linkte çalışma yapıyordum guzel bişi olsun diye ama sonra kimse ilgilenmeyince ve konu karışınca bende bıraktım başlangıcını yazayım okumak isrterseniz gerisini linkte var
https://www.r10.net/maxigeyiq/424105-...erisini-2.html
hikaye boyle başlamıştı
görevinde çok başarılı olan operasyon birimler şefi ALEV bir gün çok gizli üst düzey yönetici birimler şefi toplantısından çıkarken binanın girişinde bir telefon bulur bina güvenliğine vermeyi düşünürken telefon çalar telofonu açar ama daha alo bile demeden arayan kişi telaşla konuşmaya başlar
- efendim kara ve deniz aşırı gelecek olan sefkiyatlarla ilgili bir pürüz çıktı biriminizdeki Alev hanımın ekipleri tarafından operasyon düzenleneceği istihbaratını aldık üst yönetim bu konudan çok rahatsız gereğinin yapılmasını istiyorlar alo amir Cengiz bey duydunuzmu alo Alev bu konuşmaları duyduktan sonra bulduğu telonun amir Cengiz beyin telefonu olduğu anlamıştı ve çok şaşırmıştı
ilk işi telefonun son gelen arama kaydını silmek oldu ve rehberindeki tüm numaraları kendi telefonuna kayıt etttikten sonra telefonu girişe tekrar bıraktı ve biraz ilerledikten sonra bina güvenliğini kulübeden aradı dışarı çıkarmısınız dedi
görevli kimsin sen falan derken telefonun kapanma sesini duydu ve dışarı çıktı yerdeki telefonu görüp aldı Alev bunun üzerine gizli bir toplantı düzenleyip ekiplerinin amirlerini çağırdı