D3LLy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hayır dizileri bu fonksiyondan geçirip $yenidizi yi foreach ile döngüye sokmalısın

ayrıca bana $dizi[0] ve $dizi2[0] birer dizi dedin dizi değilmiş..

$yenidizi=array_unique(array_merge($dizi,$dizi2));

# böyle kullanmalısın
herhangi bir array merge felan yapmadan bendeki $arr1 değişkeni print_r ($arr1); yapıldığında şu sonuçları döndürüyor:

Array ( [0] => Array ( [0] => pat robertson haiti comments ) [1] => Array ( [0] => american idol last night ) [2] => Array ( [0] => wyclef jean haiti relief ) [3] => Array ( [0] => haiti earthquake 2010 news ) [4] => Array ( [0] => skip holtz ) [5] => Array ( [0] => haiti to 90999 ) [6] => Array ( [0] => earthquake haiti death toll ) [7] => Array ( [0] => megalithic ) [8] => Array ( [0] => american idol pants on the ground video ) [9] => Array ( [0] => yele wyclef ) [10] => Array ( [0] => scott ritter ) [11] => Array ( [0] => doomsday clock ) [12] => Array ( [0] => salvation army haiti relief ) [13] => Array ( [0] => teddy pendergrass dead ) [14] => Array ( [0] => fark ) [15] => Array ( [0] => red cross haiti donations ) [16] => Array ( [0] => american idol 2010 auditions ) [17] => Array ( [0] => mali vs algeria ) [18] => Array ( [0] => ups shipping to haiti ) [19] => Array ( [0] => 700 club ) )
diğer $arr2 değişkeni de aynı şekilde ama veriler farklı. Buna göre nasıl yapacağız?
yapamadım ben senin dediğin gibi.

$yenidizi=array_unique(array_merge($arr1,$arr2));

foreach ($yenidizi as $veriler) {
	echo $veriler . '<br>';
	}
şeklinde yapıyorum array hatası geliyor.

$yenidizi=array_unique(array_merge($arr1[0],$arr2[0]));

foreach ($yenidizi as $veriler) {
	echo $veriler . '<br>';
	}
bunda da sadece 2 sonuc donuyor halbuki 15 den fazla sonuc dönmesi lazım.

nasıl olacak?