Site Adresi: (***** olduğu için Pm ile [ herkese bilgi verilmeyecektir])
Site günlük tekil hiti sayyac istatistikleri aşağıdadır:
Sitenin seo bilgileri aşağıdadır: 
Domain godaddy'dedir..
Domain Expires On: 10/4/2010
İlgili sorulabilecek bilgiler zaten capslarla verilmiştir. geriye kalan bilgiler ise aklıma geldikçe hitli aramalarda tepeye yapışmış bir sitedir. zaten pm alan arkadaşlar siteyi hemen tanıyacaklardır.genel istatistiğe bakıp ee
hani bu 100k değilmiş diyen çıkmaz umarım. gelelim satış sebebime. böyle bir site işten az da olsa anlayanların da içinden geçireceği gibi
altın değerindedir. bana fazla gelen hitli birkaç sitem var. hem adulttan yavaş yavaş çekilme kararı almış bulunmaktayım hemde nakite çevirmek istiyorum.
sitenin geliri şöyle açıklanabilir: kralreklam kullanıyorum popup için min 65-70 tl günlük getirisi vardır. video üstü+ video altı + sağ kayan reklam alanı+video öncesi toplam haftalık 400 tl getirisi vardır. pc reklam olarak adport kullanıyordum o da günlük ortalama 30-40 tl getiriyordu ki adport ***** sitelerden elini ayağını çekti bugünden itibaren. farklı reklam şirketleriyle çalışabilirsiniz. site satıldığında reklamverenlerin hepsi olduğu gibi devredilecektir.uzun süredir birlikte çalıştığımız arkadaşlardır. yani aldığınız gibi reklam aramayacaksınız. kimi buraya kadar okuyup m*lmısın bu kadar yardımsever olunmaz diyebilir belki ( diyenler de mevcut) önceki site satış konum
buraya a da bakabilirsiniz sattığım fiyatın min %60ini ilk hafta kendisine bıraktığım reklamlardan çıkarmıştır arkadaşımız. çok uzun mu yazdım bilmiyorum da aklıma gelmeyen ama yazmam gereken bilgiler de var gibi hissediyorum:
şimdi gelelim sitenin giderlerine: tahin edemeyen için söylüyorum bu siteyi normal bir suncuda barındırmanızın imkanı malesef lamerler yüzünden yoktur. o yüzden aylık 200 tl gibi bir barındırma ücretini gözden çıkaracaksınız. zaten gelirine göre fazlasını da vermeye razı olacaksınız. bunun dışında bir gideri yoktur.
çok sağlam yerlerde linki bulunmaktadır. siteyi alan arkadaşa bilmesi ve yapması gereken herşey bizzati anlatılacaktır. çünkü tepede durmak direnç ve azim ister. en ufak ayrıtıya kadar seo için gerekenleri txt halinde vericem.
aklıma geldikçe ek bilgileri verip mantıklı ve gerekli sorularınıza cevap vericem
site için istenen fiyat :
2000 TL gibi gelirinin altında bir fiyat. zaruri bir satış olmadığı için satışı istediğim zaman geri çekme hakkımı saklı tutuyorum. şimdiden alacak arkadaşa hayırlı olsun..
Ek Not: kısa zamanda yine hitli prli birkaç site daha satışa sunulabiir