AydinYakar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşım siten için söylenecek o kadar çok şey varki anlatamam ama özürlerimi dileyerek eleştiri yapmak istiyorum;

Domain sorgulama, backorder gibi hizmetler için;
1- Seçilen domain
2- Menülere eklediğiniz ve hazır olmayan içerik (hazır olsa da domain konusuyla zaten alakası yok)
3- Ve sistemin işlemesi kadar önemli olan arayüz..

Bunların haricinde kendinizi tanıtmamış, bu işe ne kadar yatırım yaptığınızı (önemli olduğunu söylemişsiniz), ofisinizi (varsa!) nerde olduğunu açıklamanızda fayda var diye düşünüyorum.. Bu tarz iş yapan ve bu işten para kazanan bütün firmaların bu bilgileri yayınladıkları bir sayfaları mevcut..

Son olarak bu kadar olumsuzluğa rağmen insanların size nasıl güvenmesini beklediğini de açıklarsanız sevinirim.

NOT: Amacım olumsuz yorum yapmaktan çok herhangi bir işten para kazanabilmeniz için yukarda saydığım maddelerin tek tek gözden geçirilmesi gerektiğini hatırlatmak, kırılmayın lütfen..
Ben zati buraya eleştiri almak ve varsa sorunlarımı çözmek için yazdım. Sitenin tasarım açamasında oldugunu belirttim ve öncelik olarak hangi sayfaları bitirmem konusunda sizden bir çok bilgi aldım. Şuanki aldıgım cevaplara göre sizin için tasarım kodlamadan önemli gibi görünüyor. Tasarımı öncelik vermem gerektiği anlaşılmıştır. Daha sonra kendimizi tanıtan bir bölüm yapmalı oldugumu anladım ve bunlara öncelik vereceğim. Ofisimiz şuanda Ümraniye Y.Dudullu'dadır. fakat ümraniye merkez veya üsküdar civarında ofis aramaktadız. Günvenciniz için adımın google yazılması yeterlidir. Yıllardır bu işlerle uğraştıgımı yaptıgım projeleri ve referanslarımı görebilirsiniz. Zati sizlerin bunu en bağta yaptıklarınıda düşünüyorum.

Not: Grefik Tasarımı Değişeceğini Her Mesajımda Belirtiyorum. Grafik Tasarım Dışında Yorumlar Gelir ise Sevinirim.