Herkese selamlar...
Daha oncede konuya yazdigim gibi yeni yil arifesinde Turkiye'ye gelecegim icin baklava siparisi vermistim, baklavalari test edip yorumlarimida yazacagimi belirtmistim... Ama malesef baklavalari yiyemedim...
Siparisi verir vermez Erkmen arkadasa ucretini yolladim... Kendisine Istanbul'da (Taksim'de) otele gelecegimi, baklavalari yurtici kargo ile en yakin subeye (otelin yaninda sube var) gondermesini ve ben gelir gelmez subeden alabilecegimi soyledim... Ancak satis magazalari zaten Istanbul'da oldugu icin (Kadikoy de imis) kargoya gerek olmadigini servis elemanlarinin baklavayi otele getirebilecegini belirtti Erkmen arkadas, bende problem olmadigini sadece oteli arayip teyid etmesini istedim... Ertesi gun konusmamizda oteli aradigini ama yiyecek paketi kabul etmediklerini soyledi Erkmen... O zaman bende otelde bulunacagim saatleri ve bana ulasabilecegi telefon numaralarini verdim ve o saatlerde bana baklavalari ulastiracaginin teyidini aldim... Herneyse fazla uzatmadan gideyim...
Istanbul'a geldim ve malesef geldigim gun baklavalar gelmedi, daha sonra kendisini aradigimda elemanlarin o tarafa servisi olmadigini ve islerin cok yogun oldugu icin ertesi gune gonderecegini belirtti arkadas. Ona da eyvallah dedim cunku zaten 3 gun Istanbul'da olacagim icin eninde sonunda alirim diye dusundum baklavalari... Ertesi gun de 1 Ocak tatili oldugu icin bir sonraki gune kaldi baklavalar. Ben bu arada otele de ozellikle not biraktim ve Erkmen arkadasin kendisine de telefon ile ulasip ben olmasam bile otele birakabileceklerini herhangi bir sorun olmadigini belirttim, kendiside yine teyid ederek cumartesi oglenden sonra kesinlikle gondertecegini bana soyledi... Cumartesi aksami otele geldigimde yine baklavalar yoktu ve ben hemen telefona sarildim, bu seferde cumartesi oglenden sonra servislerinin olmadigini, servis olmadigini bilmedigini soyledi Erkmen arkadas ve ozur dileyerek parami geri iade edecegini bildirdi... Bende nasip degilmis diyerek nazik bir sekilde kendisine canin sag olsun bir dahaki sefere insallah deyip para iadesini bir an once yapmasini rica ettim... Havaleyi yaptigim hesaba geri odemeyi yapabilecegini soyledim...
Ve sonuc... Bugune kadar odemeyi geri alamadim malesef... Kendisine attigim maillara birkac kez cevap alamayinca SMS attim ve arkadas mail ile gectigimiz hafta cevap verdi, Isbank'in hesap isletim ucreti kestigini bu sebeple hesabinda gonderdigim miktar paranin olmadigini, hesabin bir kismini hemen gonderebilecegini kalaninida bu hafta gonderebilecegini soyledi... Bende kendisini sIkmamasInI hafta basinda hepsini hesabima gecmesini rica ettim... Dun aksam yine kendisine bir hatirlatmada bulundum ama halen cevap alamadim... Bugun oglenden sonra ve aksam 2 defa tekrar aramayi denedim ama aramalarimdada cevap alamadim...
Arkadas dolandiricidir vs. kesinlikle demiyorum, kesinlikle bir nedeni vardir ama sonucta magdur olmak hos bir durum degil... Aslinda cok bir parada degil sonucta 57 TL ama yinede 20 gun once ben bu parayi verdim ve ne urunu alabildim ne de parami geri alabildim...
Bugune kadarda foruma yazmak istemedim sonucta 100 den fazla ticareti olmus bir arkadas, ancak iyi bir sekilde iletisim kurabilmeyi her sekilde denedim...
Arkadasin konu altina cevabini rica ediyorum, soylediklerim ve yazdiklarim arasinda en ufak bir farklilik varsa da konu altina yazmasini rica ediyorum...
Herkesin zamanini aldim, buraya kadar okuyan arkadaslara tesekkur ederim...
Saygilar,
Not: Konuyu acmamdaki amac kesinlikle birilerini karalamak, yada dolandirici damgasi vurmaya calismak degildir. Sadece magduriyetimi gidermek istememdir