Php bölümü ile alakası ne ? + buradaki insanlar kahin mi ki nasıl index attığını bilsin ? + script de sorun yok ise sunucuya girip root atmışlardır..
Bi kere site php. Bunu buraya yazmayacağım da nereye yazacağım. Ben kimseye kahin de demedim. Root dan da index atılmadı öyle olsaydı diğer sitelerede index atılırdı. Sonuçta herkesin bilgisinin bir sınırı var. Benim de bilmediğim anlamadığım şeylerde olacaktır elbet. Eğer site file upload kısmı olsaydı ordan atıldı diyecektim ama sitede file upload yok. Ftp den olmadığını biliyorum çünkü ftp yi sildim. Sonuçta bu adam index atması için ya file upload kısmını kullanıp sayfayı servera yükleyecek ya ftp yi kullacak yada sitenin açıklarından istifade ederek dosya oluşturacak. Şimdi ftp yi sildim. Site de file upload da yok. E site aracılığı ile dosya oluşturması mümkün değil. Çünkü bazı foksiyonlarla variable leleri kordum.Root diyeceksen o da mümkün değil çünkü öyle olsaydı diğer sitelerede index atılmış olurdu. E bütün bunlarla yapmadı da nasıl yaptı o zaman.