wallahi kardeş bişey anlıyamadım siteden...çok sade gibi duruyOR ama bir okadarda karışık...güzel diyebileceğim tek şey tek tuşta bütün uzantıları saçabilmesi...onuda kullanmadım gerçi

...elbette bir türk vatandaşının
yabancılar kadar başarılı bir site yapmasını isteriz ama baya uğraşman lazım daha...en başta yarı türkçe yarı ingilizce görünümünden kurtar siteyi...
yapabiliyorsan dil tercihli site yap...olmazsa bir dilde karar ver...türkçe bizim için, ingilizce global olması için iyidir.. ama karma bozuyor...
Dahan öncede söylediğim gibi tasarıma bek bakmayın şuanda tasarıma öncelik vermiyorum öncelik kodlamada. Hee yok benim için görünüç önemli diyor iseniz görünüşü iyi olan bir çok grafik sitesi var ama hiç bir işe yaramıyor. sade olması ve grafik tabanının az olması hızı ile orantılıdır. Kısa zaman içerisinde tasarımıda tam olarak yapacağız. Bazı menüler biraz karışık tam olarak içerikler yerlerine oturmadıgından menüleri düzenliyemedim ama bu sorunda kısa zamanda çözülecektir. Sitede şuanda 45 den fazla dil deçeneği yukarıda başlıgın yanından seçebilirsiniz fakar tam olaraksite bitmediğinden bazı bölümlerde dillerde problem yaşayabilirsiniz.