KoRaY_C adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar konuyla alakası yok özür dilerim ama merak ettim. Tellcom hattın ne gibi olumsuz tarafları var?
Normalde teknolojisi, vaat edilenler vs. çok iyi ama benim kişisel tespitlerimi soracak olursan tellcom hat ile şimdilik kurumsal iş yapılmaz belki 2 yıl içerisinde çok daha iyi çalışmalar yaparlarlarsa düşünülebilir.

kurumsal işten kastım : e-ticaret sistemleri veya online aktivasyon yapabilen alt yapıya sahip kurumsal yazılımlarınızı bu hat ile yapmamanızı tavsiye ederim.

neden e-ticaret sistemi kullanılmaz bu hatta diye düşünebilirsiniz, bi e-ticaret sitesi 1 müşteriyi kendine çekmek için tonlarca para döker reklam verir veya yatırımlar yapar daha sonra müşteri siteye gelir. o esnada site 10 dk lık bir basit kesinti sebebi ile siteyi göremiyorsa o zaman o magaza güvenilmez olur. Eğri oturup doğru konuşmak gerekirse Türkiye internet kullanıcılarının %98 Telekom'un elinde

Yani hat kesiliyormu diyenler olabilir. Ben yaşadım memnun kalmadım, başka arkadaşlar aynı sorunla karşılaşmamış olabilir hatlarından memnun olabilirler.

Benim şu an için kişisel tercihim Turk telekom hatlardan yana

Not: kesinti dediysem sık sık kesilmez yanlış anlaşılma olmasın