Ciddi anlamda bu işlerle ilgileniyosanız öncelikle bazı kriterleri sağlamalısınız..
-Kurumsal mail/msn adresi
-Sormaya gerek duymadan gösterebileceğiniz bir YSB.
-Amaca uygun ve Kullanıcının sattığınız hizmetlerle ilgili bilgilere ulaşabileceği bir site/tasarım/kodlama
-Şirket olmanız +avantaj getirir, Vergiye tabi olursunuz ve fatura kesersiniz, ayrıca müşterileriniz sizden aldıkları hizmetleri belgelendirebilirler.
-Deneme/yanılma yöntemi uygulanamaz.. 15 kişiye hizmet verirken sorun yaşamazsınız belki ama 100 müşteri olup da Sunucunuzla alakalı bir problem çıktığında nasıl destek verecek, kaba tabirle nasıl cevap yetiştireceksiniz. Yani her anlamda altyapınız hazır olmalı, ya da çalışcağınız sunucu barındıran/kiralayan/satan yerlerle sağlam bağlantılar kurmalısınız.. Bir deneyelim, tutarsa yaparız olmaz...
-Yaptığınız işi överken, başka firmalarla alakalı yorum yapmanıza gerek yok. Vay efendim sizin çok beğendiğiniz sunucuları olan firmadan bana geçiyorlar.. Siz hizmetinizle ilgili gerekli koşulları yerine getirdikten sonra neden tercih edilmeyesiniz ki?
-iTrader demişsiniz, 1 tane var sizde.. Bende 62 tane var, ben 62 kez daha iyi mi Hostcu oluyorum şimdi? Bu kısmı yazmak istemezdim ama siz iTraderime bakın dediğiniz için yazmak zorunda kaldım..
-Burası Webmaster Sitesi...Ben webmaster değilim.. İnternetle uğraşan herkes webmaster olmak zorunda mı? Ya da r10'a takılan herkes diyelim. Webmaster ne oluyor tam olarak? Sen biliyorsan bana da söyleyebilirsin.. Bilmediğim şeyleri öğrenmek hoşuma gidiyor.. Bu kısmı da yazmayacaktım ama senin yazdığın mesajın son kısımlarına doğru takındığın tavır, tarzın maalesef bunları da yazmama neden oldu..
Konunu baltaladıysam özür dilerim, akıl vermek de değil benimkisi.. Beklentilerimi ifade etmek.. Benim istediğim gibi olmasa da bu forumda host alacak çoğu kişinin de bu tür beklentileri vardır, bundan emin olabilirsin.
Size kolay gelsin... Hayatta ve Hosting işinde Başarılar.
aslında
destek@kalitelihosting.com şekilnde var msn adresimiz
ama msn eklenmiyor sanırım
önceden ekleniyordu sonradan eklenmiyor
Ayrıca şu yorumu yapayım
Faaliyet belgesi onaylandı şu anda posta ile gelmesini bekliyoruz
tlf geldi 3-4 gün önce
ve yine ayrıca
Tasarım olarak whcms kurcağız fakat plesk 9.2 olduğundan otomatik reseler acitirma sorunu var acmiyor onun ayarlaması ile uğraşıyorum bir kaç arkadaş uğraşıyor halen düzeltemediler
bu hafta zaten tasarım filan hepsi olcak
ayrıca şirket misiniz derseniz
onuda yılbaşından sonra acicaktik
2-3 gün içerisinde de kdv alabilirsiniz
şirket bu hafta aciliyor
Allahın izniyle
şimdi şöyle bişey vardır arkadaşlar
önce 15-20 müşteri bulursun
ondan sonra dersin ki tamam ben bu işi yapacağım müşteri geliyor dersin öyle başlarsın işe şu anda 10 müşterim var daha
ve şu anda serverimi kullanan arkadaşlar sizin o cok beğendiğiniz sunuculardan gelip benim serverimde barınıyorlar
gelin referanslarıma bakın
ve ekleyin site sahiplerini
birde onlardan dinleyin
tanıyıp bilmeden
havadan civadan
kafanıza göre yorumlar yapmayınız
tabiki bu konularda biraz tecrübesizsiniz sanırım önce firma hakkında yada site hakkında bir ön araştırma yaparsınız ki kaldı benim ismimi asp script yıllardır kullanan coğu insan webmaster tanır benim ismim ali savaşan googleye yaz sana binlerce kayıt gösterir yaptığım scriptler 2003 yılından beri bu işteyim arkadaşım insanları tanımadan yargılamayın
r10 daki üyelerin en büyük ayıbı bu
öncelikle
bu yorumları yapmadan önce itraider'ime bak
bak 1 tane olumsuz varmı
hostbul'a gel
1 tane yorum varmı olumsuz
referans sitelerime gir ekle msnlerimi sor
1 tane olumsuzluk varmı
gel benim msn mi ekle yüzyüze konus 3 günlük deneme hesabını al
test et sunucuyu
memnun kalmazsan
işte ozaman gel buraya adam gibi yorum yap
böle boş boş laflar etmeyin
gidin dalganızı gırgır sitelerinde geçin
burası webmaster sitesi
bilgi paylaşım sitesi
dalga sitesi değil
gidin sörf yapcaksanız denizde yapın !!!
Saygılarımla
Not : bu cümleler genellemedir alıntı yaptığım arkadaş üstüne alınmasın