mistik0x7c5 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Zaten böyle zihniyetler yüzünden ülke turizmi ayaklar altında.Turizmde edilinilen kalite her geçen sene düşmekte.Bu işin Lisans-Ön Lisans-Yüksek Lisans eğitimlerini alanlar salak değil mi? Hava Civaya okuyor değil mi?Bırakın şu tarz öğütleri.En azından Turizm eğitimi alın ondan sonra turizmi ağzınıza alın hakkında öğütler verin.Bu tarz her kafadan bir ses kuramlarla ancak endirek ülke turizmini baltalarsınız.

Hoca adam düğün yapmaya param yok diyor.Siz kapitalden söz ediyorsunuz.
Web işini hesaba katmadan kaba taslak hesap yaparsak.Kısa vadede yüz güldüren kar marjı sağlayan işlere imtiyaz hakları 15 Binden başlıyor.Orta segment bir düğünde 15-20 Bin lirayla gerçekleşiyor.Düğün parasının hesabını yapan adam hiç bu tarz şeylere giremez.

Düğün olayı için Web'dede hiç yatırım yapmaya kalkma.Başa baş noktanı bulman epey vade alır.Oda eğer planlı disiplinli çalışmalar olursa gerçekleşir.Uzun vadede bir bi yatırım düşünüyorsan önerebilirim.Senin durumun için geçerli değil.

Ayrıca Türkiyeden bahsedeyim.Türkiyede istihdam edilmen çok çok zor.Piyasa alman tercümanlarla dolu senin tarzında kişilerle çok düşük ücretlerle işlerini hallediyorlar.Burdada ne giriyor devreye Diploma Diploma Diploma!Umarım eğitim seviyen minimum lisansdır.O zaman birşey olabilir.
dostum benim konuma böyle gereksiz mesajlar yazma begenmiyorsan yazmasin olur biter , senin ne hakkin var (zihniyet) diye konusmaya

ayrica biri böyle -rep atmis. birde bunu yazmis. Ucuz fiyata Mercedesler alıp hava atması değil,birazda TR de asgari ücretle takıl bakalım
hey allahim ne günlere kaldik ya
sagolsun repler onun olsun