Sorarım Sana PvP'nin Amacı/Özelliği Nedir Daha Rahat kasarsın Daha Rahat İtem Düzersin Daha Rahat... PvP Serverde Hangi Akıllı GERÇEK Para Veripte İtem Alır Ayrıca Ben Orda Metin2 Turkey Derken Kastım Senin Dediğin " Oyuncular Ep Değil İtem Satın Alıyor.. " Lafına Karşılıktı Beni Yanlış Anlamışsın Ben Orada " Metin2 Turkey Yöneticileri EP Satarak Para Kazanıyor Demiştim

Oyuncular İtem Satarak Para Kazanıyor Kendi Çaplarında
Ayrıca Son Kurulan TÜRK PvP'lerinin Hangisi Dedicated Üzerine Kurulmuşki Hepsi VPS ye Kuruluyor Ona Dayanarak Onu Söylemiştim
iyi geceler sponsor olunurmu olunmazmı bilemicem bu konuya girmek istemiyorum.
arkadasın bilgisi vardır kendine güvenir bilemiyorum..
Ama size bikaç bişi sölemek istiyorum eminim bilginiz var ama daha detaylı araştırmalısınız diye düşünüyorum. Ben bu işi karacatelekom ile çalışarak 2 ay dedicated üzerinden yaptım .Aman aman bir para kazanmadım yaklasık 2 aylık dedicated parasını cıkarttım . Direk freebsd kurulmus 8 gb ramli ,orta derece işlemcisi olan örnek: quard core 6600 , upload oranı biraz iyi ve tr lokasyon olup ping seviyesi max:33 olan bir dedicatedta iyi para kazanmak mümkün
metin2 pwp kurmus yada kurucak arkadasların en büyük sorunu lag ve belli bir oyuncu kapasitesinden sonra olusucak sunucuya baglancaksın hatası ile karsılasmalarını göz önune alarak sponsor olucak firma yada arkadaslarla iletişime geçmelerini tavsiye ederim. Cunku pwpyi kurmakla bitmiyor iş. en kotusude harcanan zamana yazık olur.tabi emeklerede
Umarım kurabilir hatta sunucu parasınıda fazlası ile cıkartır güzel bir iş çıkarmış olursunuz...
not: metin2 pwp kurma yonetme ilgili sorularınız varsa pm den sorabilirsiniz..
Saygılar