Ben dün
bu konu da modem almak için bir konu açtım. İstediğim modem kablolu 2. el çalışır durumda olmasıdır. TheConqueror nickli arkadaş konu altına cevap yazdı. ben de kendisinden msn istedim. modemin çalıştığını fakat üzerinde tozlanma olduğunu söyledi. Bende çalışır halde olduğu resmi istedim. Kendi resmi ile birlikte modemin çalışır haldeki resmini attı. (Resim Aşağıdadır)
http://img705.imageshack.us/i/grnt014x.jpg/
Sonra
TheConqueror nickli arkadaşla bugün buluştuk. kutusunda modemi aldım. eve getirdim. Modemi kurmaya çalıştım bir türlü olmadı. en az yarım saat yapmaya çalıştım hiç bir denemede modem çalışmadı.
TheConqueror arkadaşla saat 17.00 civarı konuştum. modem olmuyor dedim. tekrar baştan kurup reset at dedi. dediklerini yaptım ama modem bir türlü çalışmıyor. sonra tekrar msn e girdi. ben modemi tekrar geri vereceğimi söyledim.
TheConqueror nickli arkadaşın çözüm önerisi cevabı usb kablo ile dene olur şeklinde. eğer usb kablo ile olacaksa kendisi usb kablo göndercekmiş. benim modemi geri vermeme de şöyle bir cevap verdi. ben sana modemi çalışır halde verdim geri alırsam ben mağdur olacam şeklindedir. Kendi açımdan bakarsam olaya bende hiç çalışmayan modeme neden 20 lira vereyim

Arkadaşta kendine göre haklı, bende kendime göre haklıyım. orta yolu şikayetim var bölümüne gitmeden bulmak istiyoruz. şimdiden belirteyim ne benim ne de arkadaşın kötü niyeti yok. benim amacım dışı önemli olmayan çalışan bir modemdir. usb kablo teklifini kabul etmiyorum. çünkü böyle uğraşmak istesem konuda beleşe bozuk modem verenden alır yaptırırdım. şuan usb kablosu alabileceğim kimsede yok. aşağıda loglar mevcut. isteyenler loglara bakabilirler.
loglar
http://rapidshare.com/files/334284919/loglar.rar.html
Dip not: arkadaşın yanında dün
Webengineer varmış. kendisi modemin çalıştığına ve bu olaylara şahit