vbb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben neyi nerde belirteceğimi gayet iyi biliyorum. Şurda ben yazana kadar 1 kişi çıkıp da demedi ki bu konuyu açan adam ülkemizde nadir kullanılan bir reklam modelini kullanarak bu firmanın reklamını yapıyor.

Dolayısıyla tam yerinde belirttim konuyu. bir reklam konusunda; çok çirkince bir şekilde kullandıkları başka bir reklam modelini eleştirdim.

Kim msn desteği için live chat için ne diyor ne demiyor bu beni ilgilendirmez.

Konuyu 88 dala uzatacağınız yere ana fikri anlayın.

Ucuz reklam yöntemleri kaliteli markaların kalitesini düşürür. Bu da her imkanda o firmanın yüzüne vurulur.

Siteleri de The_Path'ın da belirttiği gibi whmcs sonuçta. Sizin yukarıda eleştirdiğiniz şekilde. Bu firmanın ne büyüklüğü ne farklılığı kaldı? Neyi yere göğe sığdırılamıyor?
dünyanız r10 kadar üzgünüm ama bunu açıkca ifade etmeliyim.Bir firmayı eleştirip spam yapıyor deyip hosting almamak mantıksız ucuz reklam yöntemleri markanın kalitesini düşürüyor evet daha.net gibi bir markanın kalitesini düşüyor. dallandırmak gibi bir arzum yok bunu bilmenizi isterim firmanın kurucu ortagı felanda degilim az buçuk hissediyorum.Daha.net ile livechatte reseller almak için konuştugumda ufak bir hatayı burda yazmam etik olmaz eğer ki şikayet konusunda belirtirim.

herkesin gözünden farklı yaklaşımlar vardır bir firmaya göre + yada - herkesin bir puanı vardı her firmaya karşı bunu sorgulamayın bence