büyük firmaları büyük oldukları için ve güvenilir oldukarı için seçiyordum ayrıca pahalıda maalesef ama onlardan da kazık yemedim diyen varsa söylesin tek tek saymayayım ama bu hepsi kötümü dersen hayır en azından bana denk gelmedi sanırımiyisi
1 tane hostçu abimize güvendim ama oda yedeklerimi bile vermedi hata onda oldugu halde

+ suçladılar beni siteye falan saldırdılar vb.. (buda hostçu abimiz yine)
kaliteyi pahalıya alın bebe şebe olmasın lafı bence traji komik.
bunun bir ortası olmalı yabancı hostlar sınırsız limitler veriyor biliyolrsunuz sınırsız olanı degil yeterli olanı almaya çalışıyoruz.
ama maalesef kavun degilki ... yoklayalım iyi zannediyorsunuz googlede ve r10 da arama yapıyorsunuz adam 1 kaç senedir veya daha uzun süredir bu işi yapıyor ama bir anda bi bakıyorsun anası ölüyor babası gidiyor, yana yattı çamura battı devrettik tükendik vb..
buradaki hostçuların yarısı (kendilerini hostçu diye adlandıran)
hiç alakası olmayan adamlar ama kimin ne oldugunu kestiremiyorsun bunuda SİZ BİLECEKSİNİZ diyorsun

müneccim degil ki kardeş herkez
Gerçekten çok güzel bir örnek getirmişsiniz konuya. Keşke herkes böyle düşünse. Ne büyük firmalar battı, ufak firmalar (firma diye adlandırılanlar dahil) batmış çok mu... Onu bırakın ne bankalar battı bu Türkiye'de. Ne paralar gitti.. Hiçbirşey kalıcı değil ki bunu bile bile alışveriş yapıyor insanlar. O kadar milyarlar verip telefon alıyorsunuz 3 ay sonra elinizde patlamıcağı ne malum.. Herşeyi gözden çıkararak alışveriş yapmalı insanlar.. Hizmet sağlayıcılarının da elinden gelen herşeyi yapması gerekiyor en son noktayı hemen koymaması gerekiyor.. Umarım bundan sonra bu piyasa düzelir, ne kimsenin hakkı kimsede kalır ne de kimse kimsenin hakkını yer.. Saygılarımla