grikare adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Meyve veren ağaç olayına gireceksek yanlış düşünüyorsunuz diyebilirim

Daha.net in şu an için Türkiyede internet olayına daha çok spam'dan fazla bir katkısını göremiyorum.

Hizmetleri kalitelidir fakat kurumsal firmaların en büyük görevidir zaten kaliteli hizmet vermek, karşılığında bin bir emekle kazandığınız paranızı veriyorsunuz bunu unutmayın.

Daha net olması gerekenden fazlası değil yani gözümde, aksine 1-0 geriden başlamış oldu bu tür uygulamalarla.

Deli gibi para harcayıp güzel bir marka yaratırsınız, saçma uygulamalarla markanızı bitirirsiniz. Daha.net şu an için yaratılan prestijli marka kullanıcı gözünde nasıl düşürülür sorusuna güzel bir örnektir.

Ek olarak belirteyim, DGN, Sadecehosting, Netinternet vb. firmaları hepiniz biliyorsunuz. Bu firmaların Türkiyede internet alt yapısına yaptığı katkılardan da bir çoğunuz haberdarsınız.

Hiç biri daha.net kadar reklam yapmıyor fakat hepsi prestijli ve saygı duyulan, hepimizden övgü alan firmalar. Ortada bir fark yokmu sizce
öznesini bu kadar kullandıgınız firma marka olmuştur benim gözümde daha.net adından söz ettiriyor ve konuşuluyor zaten türkiyede Vargonen vt.com.tr - daha.net - bir kaç firma daha var kurumsal referansları olan. fenerbahce.org gibi siteyi barındırmak her firmaya nasip olmaz herhalde
fordun reklamını yayınlayan firma elbette uptime garanti etmiştir diye düşünüyorum.