Şu an stand-up diye yazdıklarınıza gülsem, cem yılmaz kadar para alırdınız. Affiliate programı ile satış ortağı olduğumu bilgisayarı oyuncak gibi gören kardeşime versem anlar. Kesinlikle yazıda "Tarafımızdan yapılan...", "Bizim yaptığımız...." ve benzeri ifadeler kullanmadım bilerek. Bu şablonlar profesyonel web tasarımcıları tarafından hazırlanmıştır, bunun neresini anlamadınız ya da kavrayamadınız ben onu anlamadım. Yoksa sizin yaptıklarınız daha güzelse, profesyonelceyse gösterin affiliate programımı durduracağım. Satış ortaklığında bulunduğumuz firmanın affiliate açıklamasında da "Ürünleri kendi markanız altında satınız." diye bir ibare vardır. Lütfen yorum yazarken süzgeçten geçirip yorum yazalım, çünkü burası mesaj sayınızı arttırmak için kullanacağınız bir ortam değil. Ciddi bir şekilde işimize devam etmekteyiz, siz de lütfen kullanım alanınızın mantığını kavradıktan sonra yazın.(Bu söylediklerim Web Şablonlarının affiliate programı dahilinde olduğunu anlamayan arkadaşlaradır.Diğerlerine anlayışları için teşekkürler.)
GOL 1 - üstelik pr5

-
Neyse... Birşey demiyorum...

Umarım başkası söyler içimden geçenleri. Uğraşamayacağım.
GOL 2 -"Güya" web tasarımcı

-
Hayranım senin gibi adamlara ve ilânlara. Logona kurban, sloganına hayran...
GOL 3 - kickboksturk'un sözcüsü

-
Arkadaşım Bu sattığın Şablonları Kendinizmi yaptınız? Yada Templatehelp sitesiyle ortakmısınız? Eğer o siteyle bir ilginiz yoksa neden onlara ait tasarımları sanki kendinizinmiş gibi satıyorsunuz?
Profesyonellik bunun neresinde?
Neyse... Birşey demiyorum...

Umarım başkası söyler içimden geçenleri. Uğraşamayacağım.
Bunları diyecekdin sanırım : )
GOL 4 - tanımıyorum, kendisini belirtebileceğim bir vasıf bulamadım

-
Ayakta alkışlanacak, profesyonellik.. Gerçekten çok cesursunuz.