LichKing adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğer siz şikayette bulunursanız, ürününüz geldikten sonra dahi şikayeti geri alsanız dava devam eder. Buda karşı tarafı sıkıntıya sokabilir. Siz karşı tarafa usulunca uyarın 1hafta boyunca o zaman dinlemediği takdirde çok basit bir şekilde bulunduğunuz ildeki adliyeye gidip şikayet dilekçenizi yazınız.
Başka bir telefondan arayıp o ürünü satın almak istediğimi söyledim, çirkefçe çok kişiye sattığını ama bana gönderebileceğini söyledi. Dolandırıldığım kesin. Garanti bankasıyla iletişime geçtim ancak tc numarasınının ve cep telefonunun sisteme kayıtlı olmadığını savcılığa verilmesi gerektiğini söyledi, sahibinden.com'da savcılığa başvurmanız dahilinde bizi referans gösterin bizden bilgi istenirse ip adresine kadar veririz dedi. Şimdi savcılığa başvuracağım, elimde ilanın ss'leri, parayı gönderdiğim makbuz, telefon numarası ve tc kimlik numarası bulunmakta. Kişinin ismi bile meçhul ama tc kimlik numarasının sahibinin ismine dava açacağım gibi gözüküyor. Yapacağım işlemleri bana yüzeysel olarak anlatabilecek arkadaşlar varsa yardımcı olursa çok sevinirim.