yazılan sorunların hepsinin çözüm yollarını ilk sayfada detaylı olarak verdim. lütfen sorunlarınızı buraya yazmadan önce ilk sayfadaki ilk mesajımı okuyun (:

aynı scripti bir çok sitemde bende kullanıyorum. hata falanda almıyorum. install.php den kaynaklanan bazı server'larda hata var. karakter kodlamasını uygulamıyordu. onunda çözüm yolunu verdim.

admin panele girişde sıkıntı yaşayanlar ;

Alıntı
- Yönetim paneline girişde Sayfa bulanamadı uyarısı alıyor ve copyright hatası ile karşılaşıyorsanız, scriptin dağıtılılan dosyaları içindeki ayar.php'yi alın kendinize göre düzenleyin ve FTP'nize atın. Sorun tekrar çözülmez ise ayar.php 'yi notepad++ veya türevleri gibi programlardan biri ile açın ve karakter kodlamasını UTF8 olarak değiştirin.
- Yönetim paneline giriş yapmak istediğinizde sizi index.php ye yönlendiriyorsa http://www.site adi.com/yonetim/index.php?cikis şeklinde siteadi.com olan bölümüne kendi sitenizi yazarak taaryıcı ile çalıştırın. Daha sonra girmeyi denediğinizde girecektir.
Şimdilik aklıma gelen hatalar ve çözüm yolları bunlar, sorun yaşandıkça veya aklıam geldikçe burada yayınlıcam.
botlarda hata alan 2.botu kullanmayı versin bir süre.o botu düzenlicem. ekstra olarak vaktim oldukça yeni botlarda çıkarıcam