Herkese Merhaba,
Birçok webmaster forumunda bu teklifi sundum, talep gördü; demek ki ihtiyaç oluyor düşüncesindeyim; R10da yeniyim ancak belki burada da faydalı olabiliriz.

Bazı webmaster / webmaster adayı ile şuan bu yöntem ile paylaşım içerisindeyiz. Benzer birkaç ilan gördüm faydalı olabilmek açısından bende yazayım dedim.

Bilindiği üzere www.domainhane.net alan adı üzerinden elimde ki birçok alan adını satışa sundum, teklifler geliyor , değerlendiriliyor; dışarından domain ekleyebiliyorsunuz vs.

Siteye bir göz atarsanız beğendiğiniz domian/domainler ile ilgili projenizi bana iletirseniz cebinizden para çıkmadan hosting ve domain'i size sunarım, işletebilirsiniz.

İlk Soru GÜVEN olacaktır, burada beni iyi ya da kötü bilenler vardır mutlaka ancak tabii ki güven sizin takdirinizdir.

Mantık çerçevesinde yeni domain de alabilirim ancak benzer alanda kullanılabilecek alan adı benim elimde var ise muhtemelen almam, ama önerilerinizi daima değerlendiririm.

Amaç bu alanda bilgisi olan ancak imkanı olmayan kişi / kişilere yardımcı olabilmektir.

Detayları ilgilendiğiniz alan adına göre konuşabiliriz, yanlız lütfen ekle görüşelim yazmayınız!

Özel mesaj ya da konuya mesaj yazabilirsiniz, mantık çerçevesinde her öneriye açığım.

Daha önceleri bu işi ticaret olarak algılayıp ilginç , acayip yorumlar yapanlar olmuştu, LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ.

İllegal / Yasadışı içerik barındırmanıza izin vermem, bu konuda ısrarcı olmayınız.
Ya manyak bir projem var ama sana nasıl güvenecem diyorsanız projenizi kendiniz hayata geçiriniz, manyak projeleri maalesef desteklemiyorum, genellikle manyak forum projeleri için talepler geliyor, ortalık forumdan geçilmiyor.

Domainleri sizin panelinize veriyor muyum? Öncelikle tabii ki hayır!!!
Projeyi kurdum , tuttu o zaman ne olacak? Beni bilenler bunun cevabını açıkca verebilirler , projenizin üstüne yatacak bir kişi değilim, makul biçimde anlaşmaya varıp tüm sistemi size devrederim.

Yukarı da da dediğim gibi makul tüm tekliflerinizi belirtebilirsiniz.
Herkese İyi Çalışmalar