Arkadaşlar konu günceldir, hala kimse ile anlaşılamamıştır. Lütfen sadece işe ihtiyacı olanlar yazsın geyik yapacaklar tv falan izlesin. Ben parayı peşin isterim diyenler gitsin biraz gezsin dolaşın açık havada dursun, şöyle ciğerlerine bol bol oksijen çeksinler belki beyinlerinede gider. 10k post 25 liradan atılsa 250 lira yapar, benden peşin isteyenlere aha buradan'da soruyorum "ben senin neyine güvenipte 250 lirayı sana peşin ödeyeceğim'ki?" Bugüne kadar parasını peşin ödediğim her işte başım ağırdı o yüzden peşin ödeme YOK, ancak eğer tek kişi atarsa her 2k postta bir ödeme yaparım. Farklı kişiler atacak olursa işi bitiren parasını alır, görüşmelerden çıkan sonuç ortalama 1k post 25 lira referans fiyat bu.
Konu başlıkları özgün olacak şekilde, konuya bir iki cümle açıklama ve beş tane konu ile ilgili etiket girerek bu işi ben yaparım diyen hiç durmasın iritibata geçsin. Bu iş devamlıdır ve kesinlikle 10k ile sınırlı değildir, bu foruma atılan 10k posttan sonra diğer foruma ve ardından tekrar bu foruma olmak üzere devamı olan sürekli bir iştir.
Yeni konu açma gereği duymadım buraya yazayım, ingilizce foruma iyi derecede ingilizce bilen post atacak arkadaşlar aranıyor. Forum üç ana başlıktan oluşuyor ***** music ve software, bu üç bölüme her birisi 10k olmak üzere toplamda 30k post atılacaktır.
Konu başlıkları kesinlikle özgün olacak
Konulara kesinlikle açıklama yazılacak ve etiket girilecek
Konular kesinlikle güncel olacak
Konu açacak kişiler konu açacakları bölümde uzman olmalılar(örnek; music bölümüne konu açacak kişinin iyi derecede müzik bilgisi ve dünya müzik listeleri ile alakası olması gerekiyor)
Açılan her konuyu tek tek denetlerim ve standartlara uymayan konuyu silerim.
ingilizce forum için 1k post 35 lira olarak hesaplanacaktır ve bot kullanılmayacaktır.