NeronBilişim hayırlı olsun, Allah(C.C.) yardımcınız olsun.
Ancak bu noktada rahatsız olduğum bir durum var. Ciddi manada rahatsız olmasam böyle bir mesaj yazmazdım. 2-3 hafta önce konu açıldığında iletişime geçtim, yazıştık Adana Teknoloji ile, daha sonra da telefonda Ahmet Bey ile yaklaşık 30 dakikalık bir görüşme yaptık. Telefon görüşmesinde "son detayları görüşmek ve devir işlemini gerçekleştirmek" üzere MSN'de görüşmek üzere sözleşerek kapattık ve ondan sonra görüşemedik Adana Teknoloji'den herhangi bir kişiyle. En son 4 gün önce kendilerine özel mesaj ile ulaştım, yazışmaları aşağıya kopyalıyorum:
Özellikle son mesajda kalınlaştırdığım ve altını çizdiğim ifadelere dikkat edilmesini rica ediyorum. 3 günlük bir eğitim programı için şehir dışına çıktım ayın 8'inde ve dün akşam (10 Ocak akşamı) İstanbul'a döndüm. Ve bu konuyu da bundan dolayı yeni görüyorum. 7'sindeki ifadeler yukarıda, Neron Bilişim'e devir edildiğine dair konu burada... Başka bir şey demeye ihtiyaç yok sanırım...
Kerem bey iyi dileklerini için teşekkür ederim.
Bizim bu konuşmalardan haberimiz yok aklımızda devir almak gibi birşeyde yoktu ama kısmet dedik ve devraldık.
Ayrıca yukarıda bir arkadaşım sormuş ns adresleri değişecek fakat bakımlar bittikten sonra ns değişikliği yapılıp size bilgilendirme sunulacak.