sunucuhizmetler adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
proxmox a windows 2003 kurulduğu zaman kitlenme söz konusu oluyor aşırı derecede xp kurulup verildiğinde knight üzerin den aiserv i kapatmaya çalıştığın dan vds kitleniyor yine malesef hiç uğraşılmaz res panel olmadığın dan sunucu sahibiniz msn de olmadığı takdir de çok sorunlar yaşarsınız..birde şifre unutma veya vds niz hacklendiğin de kurtaramama sorunu var..

wmware de performans açısın dan güzel ancak knight server lar için tavsiye etmem şifreniz unutulduğu zaman vds format gibi yada res paneli olmayıyışı kötü tarafı..

virtuozzo da hem çabuk kurulum hem istenildiği zaman şifre değişilkliği hertürlü değişiklik yapılma lüksüne sahip ne kadar sanal bölünme olsa da donanımsal bölünmeden kat kat daha iyi bana göre tabi bu saydıklarım knight vb oyun sunucular için geçerlidir size ne için ve ne amaçlı lazım orası da var..

ben bütün oyun sunucularımı virtuozzo ile sağlıyorum sql ebenezer gibi sorunlar vermiyor bu zaman a kadar da vermedi sql kapanma sadece sql inize saldırı alırsanız kapanır..
VDS vmware ile şifre resetlemede rahatlıkla yapılabilmekte reset panelde mevcut firmalarda mevcut.