NeronBilişim hayırlı olsun, Allah(C.C.) yardımcınız olsun.

Ancak bu noktada rahatsız olduğum bir durum var. Ciddi manada rahatsız olmasam böyle bir mesaj yazmazdım. 2-3 hafta önce konu açıldığında iletişime geçtim, yazıştık Adana Teknoloji ile, daha sonra da telefonda Ahmet Bey ile yaklaşık 30 dakikalık bir görüşme yaptık. Telefon görüşmesinde "son detayları görüşmek ve devir işlemini gerçekleştirmek" üzere MSN'de görüşmek üzere sözleşerek kapattık ve ondan sonra görüşemedik Adana Teknoloji'den herhangi bir kişiyle. En son 4 gün önce kendilerine özel mesaj ile ulaştım, yazışmaları aşağıya kopyalıyorum:

RHSBILISIM adlı üyeden alıntı:
Kerem adlı üyeden alıntı:
Merhaba;

Bugün (pazar) saat 20'den sonra internette olacağım. Sizin için de uygunsa son detayları görüşüp devir işlemini gerçekleştirelim.

Saygılarımla.
Kerem hocam ani bir kriz geldi bana giremedim k.bakma bir kaç gün elemanlar bakıcaklar yerime
saygılar.
Merhaba;

Sanırım devretmekten vazgeçtiniz. Bilgi verebilir misiniz son durum hakkında?
Halen geçerli kerem bey ameliyat oldum ondan çok uzak kaldım.
Halen dönüş alamadım sizden. Kusura bakmayın ama farklı düşünceler oluşmaya başlıyor zihnimde. Bir yandan forumda satış devam ediyor, yeni kampanyalar yapılıyor. Bir yandan da günlerdir, hatta 2 haftadır geri dönüş alamıyorum sizden. En son bu özel mesajınıza yazdığım yanıta bile yanıt alamadım...
Kerem bey ahmet beyin yokluğunda size devrederken daha çok müşteri devretmek adına hizmete devam ediyoruz. Yanlış anlamayın yarın Ahmet bey size ulaşıcak tekrar kesindir.
Özellikle son mesajda kalınlaştırdığım ve altını çizdiğim ifadelere dikkat edilmesini rica ediyorum. 3 günlük bir eğitim programı için şehir dışına çıktım ayın 8'inde ve dün akşam (10 Ocak akşamı) İstanbul'a döndüm. Ve bu konuyu da bundan dolayı yeni görüyorum. 7'sindeki ifadeler yukarıda, Neron Bilişim'e devir edildiğine dair konu burada... Başka bir şey demeye ihtiyaç yok sanırım...