sanal kart oluşturdum bakiyeyi 15 tl yaptım ödeme yap dedim kart geçerli değil dedi :S ondan sonra baktım kartı kabul etmiş ama para çekemedik diyor :S
AdWords hesabınıza ek ödeme yapıncaya kadar reklamlarınızı yayınlamayı durdurmuş bulunuyoruz. Hesabınız için ödeme yapmak ve sistemimizin reklamlarınızı yeniden yayınlamaya başlamasını tetiklemek için lütfen Ödemeleri Yap sayfanızı ziyaret edin. Başka bir ödeme yapmayı denemeden önce ödeme bilgilerinizi güncellemeniz gerekiyorsa, Faturalandırma Tercihleri sayfanızı ziyaret edin.
böyle bir şey dedi hiç reklam ım yayınlanmadı ki :S sorun nedir acaba
sürekli kart reddedildi diyor ya
adwords'de atladığımız bir konu ise, acele ile açtığımız hesapları "kisisel bilgileri" tam doldurmadan es geciyoruz, muhtemelen bundan kaynaklanabilir.
birde k.k. kabul etme me durumları, daha once sonradan odeme yapılmayan hesaplardan dolayıda olabiliyor.
Karsilik beklemeden birşeyler yapanlarda varmış

Ellerinize sağlık diyorum çogu insanın duasını aldığınızı tahmin ediyorum.
Umarım Hayatınızda istedikleriniz olur istekleriniz sizede karşılıksız gelir.
Teşekkürler.
teşekkür ederim, faydamız olur sa ne mutlu, bazıları kızıyor ama olsun =)
İlk kez adwords kullanıcam;
-Ön ödeme ile Sonradan ödemeli arasındaki fark nedir acaba?
-Bir domaine kupon kodu kullandık diyelim. kupon bittikten sonra aynı domaine başka bir kupon koduyla reklamını yayınlatabiliyormuyuz? Yoksa her domain için 1 kupon mu ?
ön ödemeli , belirli bir para yuklersin bitince tekrar yuklersin, bitince yine tekrar yuklersin,
sonradan ödemeli de ise; örneğin 300 tl kullanırsın, sonrasında ödersin o meblayı, sonra gene 300 kullanırsın, kısaca konturlu hat ile faturalı hat gibi düşün
Öncelikle profildeki msn adresini kullanıyor musunuz bilemiyorum ama ekledim.
Sonrasında ise; son 3-5 gün içerisinde çok kez sorunsuz reklam yayınladım. Sadece 2 tanesi yarıda kesilerek bize ulaşın vs şeklinde uyarılar çıktı HAYIR yazısının hemen altında.
Şimdiyse daha farklı bir sorum var. Kredi kartı eklediğim ve 7 TL ödeme göründüğü halde kredi kartı bilgilerim fatura sayfasına yansımış durumda değil ve anahtar kelimeler kısmında reklamın yayınlanmadığını belirten HAYIR yazısının hemen altında yine bize ulaşın vs şeklinde bir ibâre var. Ne gibi bir problem olabilir?
* hesap açılımlarında 7 tl adwords masrafı.
* kupon ile açtıysan hesaplar incelenebiliyor.
*
adwords-tr@google.com adresine mail atmanı tavsiye ederim