Arkadaşlar yazılan yazılmış. Satış da yapılmış. Sizden bir ricam lütfen eleştirirken yapılan hataları islamla birleştirmeyelim çünkü kişisel hatalar sadece o kişiyi bağlar.

Burada yanıt yazan kardeşlerimiz de genel olarak satışı yapan kişiyi sorgulamışlar.

Site satan kardeşim, lütfen verilen yorumlari dikkatli oku. Çünkü ciddi şekilde istismar ediyorsun yazınla.

Benim de sitem de 10 küsür yönetici var hiç biri site de yazı silmekten öteye iş yapamazlar. Hele ki benden habersiz siteyi başka yere kuracaklar bu olacak iş değil. Öyle ya da böyle bir şekilde datayı alıp başka sitede kuruyorlarsa kusura bakma ama buradaki insanlardan helallik alman lazım. Çünkü en başta yazdığın ile sonra devam edenler ve yapılanlar bir değil. Bu ticari ahlâka sığmaz. En azından siteyi devam ettiren yöneticilere ben siteyi satıyorum o yüzden siz devam ettiremezsiniz demen lazım ya da buradaki satışı durdurman lazımdı.

Burada yazan kişiler dini site kurmuyorlar diye ulu orta yapılan bir hatayı söyledikden sonra insanları görmezlikden gelip HAK'dan hududdan bahsetmen yanlış.

Allah cc'dan korkmanı tavsiye ediyorum!!!

Hayırlı günler.