Alıntı
piyasayı öldürmüyorum ben kaliteli iş yapana saygılıyım o ettiğim laflarda dikkat ettiysen biliçsiz kişilereydi.
Şu kelime bu iş piyasası için geçersiz, aslında bana göre geçersiz değil ama şu an o halde.Müşterinin istediği işin 20 katı iyisini de çıkarsan karşıdaki aklında bi kalıp belirlediyse işin teknik kısmından anlamadığı için detaylara inip işin kalitesi olarak değerlendirme yapamıyor.Sonuç olarak burada çok kötü iş yapanlar olsa o kötü işlere 2000TL fiyat çeksede bu fiyata satabilenler var, bunun sebebi az önce verdiğim photoshop ile ilgili örnek.
Gelir ve gider söylemek ile iyilik yapılcağını sanmıyorum, bildiğim konularda elimden geldiğince seninde yaptığın gibi yardımcı olmaya çalışıyorum ilgili bölümlerde zaten maaş bordrosu çıkartmaya gerek yok, bu iyilikten çok kötülük olur kendine güveni olan ve inatla kötü iş yapsada o kötü işi kendi gözüyle çok iyi görenlere.
Herneyse uzatmıyalım.
Düzenleme ;
Tanıdığım bir çok yazılımcının tasarıma bakış açısı küçümser yönde oturuyorsun 1 günde çiziyorsun alıyorsun parayı gözüyle bakıyorlar, at gözlüklerini çıkarmak lazım ama piyasa böyle işte kahretsin ki.