şimdi benim de kafam karıştı..
ravzayahasret ile sattığınız db aynı sanırım. aynı db ve aynı kullanıcılara hitap eden iki site olacak herhalde. bu da sorun elbette. olmadı Esedullah kardeşim. madem db ve kullanıcılar başkası tarafından kullanılıyor siz de sadece domaini satın bence. çünkü bu durumda dbnin satışı fayda sağlamaz
Ben db ile başka bir site açmadım, diğer yöneticiler açmışlar yani dağıtmadım inşALLAH anlatabilmişimdir.
Allah'a emanet ol, selam ve duayla vs. yazarak "çok dindar adam yanlış iş yapmaz" izlenimi mi oluşturmaya çalışıyorsunuz? Ortada işte hile yapıyorsunuz, kandırıyorsunuz.
Nefret ediyorum sizin gibi çakmalardan. Rapor ediyorum konuyu da ayrıca.
Ben çakma değilim, ismimi araştırabilirsin hakkımda olumsuz düşünce çıkarsa o zaman konuşursun.
esedullahın bu konuda bilgisi yok sanırım sen sattıgın sitenın dbsini başka bir siteye yükleyip sattıgın sitenın veritabanını kullanırsan büssürü örnek konu var kul hakkı yemiş olursun dolandırmıs olursun hatta dünya küfür yemiş olursun siteyi arastır dünya kadar bu şekılde banlanmıs kaypakça iş yapan insan var sen bir taşla iki kuş vurayım diyorsun ama burda o düzeyde saftirik insan yok ben 8 yıldır adultcuyum ve bu tip bir siteye sahip olmak ve ***** denen işi bırakma taraftarıydım ve en önemlisi dini site satışlarında bile hile varsa biz yaşamayalım allah sabır versin herkeze gelecek nesil karanlık gibi
Kardeşim ben başka bir siteye db yüklemedim, benim istemim dışında oluşan bir olaydan beni sorumlu tutamazsınız. Diğer yöneticiler farklı bir domain ile devam ediyorsa burada benim ne gibi bir suçum olabilir. Ben elimdeki son db ve domaini satmak istiyorum o kadar, yoksa yine açarım ama ilgilenemeyeceğim için site çöplük oluşturur. Alacak kişi evirip çevirecektir. İnşALLAH alanlara hayırlı olur.