Rehber_Kuran adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Param olsaydı alırdım lakin bu ay biraz sıkışığım..
canın sağ olsun kardeşim

HuzurYolcusu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gündüz kardeş iddialarından birşey anlayabilmiş değilim. İslami site sahibi diye neden tüm islami site sahiplerini karalıyorsunuz. çok ayıp.
ben de islami site sahibiyim. 2006 dan beri açık site. ama öğrenci olduğumdan sürekli kapana açıla bugüne geldi. bugüne dek cebime 1 tl bile girmedi. 3 yıllık ads geliri 40 + birikmiş onu da çekemiyoruz zaten. ve bugüne kadar ki host ve diğer ücretler de tamamen cebimden gitti. kısacası insanlar Allah rızası için birşeyler yapıyorsa böyle hor göremezsiniz. Adam bugüne dek getirmiş, öğrenci ve paraya ihtiyacı var. devam etmesini istiyor sitenin. kötü mü düşünmüş.
islami site yöneticilerine laf atıyorsunuz.
madem öyle siz alın siteyi ve gösterin herkese nasıl yönetileceğini. yoksa sadece laf mı sizinkisi.

şu an ev , iş şehir hepsinı değiştirdim. bu yüzden çok sıkıntılıyım yoksa alırdım siteyi. Hayırllı bir şekilde yönetecek biri alır inş.
islami site işi çok karışık bir saha normal forum işlerine benzemiyor kardeşim bilmeyen anlamıyor.

XeroX_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok enteresan birşey ,,,
Şimdi satıştaki sitenin db si kullanılıyor ve userlarına mail atılmış bakın adres değiştirik diye.
E peki 500 Tl neye verilecek ?
günlerdir kapalıymış zaten site ve hala da kapalı, userlar çekildi db kullanımda...
userlara mail atılması neyi değiştirirki indexleri ortada ve bu site adına yüzlerce albüm uploadı ve filmler yüklenmiş. Adı ortada

badem21 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kardeşim, amacım işine çomak sokmak değil.Hakkını helal et...
ama yaptığın çok ayıp..
http://www.ravzayahasret.com/
üstteki url ye kurmuşsun siteyi...

dini bir siteyi böyle satman çok üzdü beni..

lütfen insanları kandırmayalım.Yazıktır, günahtır...
Allah affetsin
Olumsuz sonuçlar olunca ayrılık oldu ben payımı veriyorum. Alan arkadaş işini göreceğini umuyorum. Başından bu yana bir sürü emek verdim. Siteden ayrılırken yedeğimi aldım ve onlara siteyi üstünüze aldın dedim almadılar. Domain değişikliğine gittiler. Değer verdiğim insanlar vardı içerisinde. Bende onlar domain değişince domaini üstüme aldım indexler gitmesin boşyere site işleriyle artık ilgilenmiyorum. Siteyi elden çıkarayım dershane param çıksın istedim.

XeroX_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İşte bunu bende destekliyorum. Gözle görülüyor bariz bir şekilde. Ki site o kadar etmeyecek düzeyde. Neden etmez ? user gitmiş db kullanımda?
Satışın mantığı nerede?
Selamun Aleykum derken klavyeniz çalışıyor gibi, yüreğiniz değil...

Her ne kadar yaptığım iş ve çalıştığım sektör sizinkinin zıttı olsa da bu durumlara karşıyım....
Hele hele dini mesele varsa ortada...
Kardeşim üstte cevabını belirttim. Siteyi alan adam elbet çekip çevirir. Boş site vermiyoruz. Bende siteyi açarım ilgilenmem çöp olur diye açmak istemiyorum. Reklam gelirleriylede işimi görürdü yoksa. Boş duracağına birisi var olan potansiyeli ile faydalansın.

DeLi_DeRBeDeR47 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
dini bir meselede de artık hile varsa diyecek birşey bulamıyorum...

allah ıslah etsin..

kolay gelsin
Üstte gerekli cevapları verdim kardeşim. Hile varsa eğer mahkeme-i kübrada insanlarla ödeşiriz.

Edessa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah Sizi ıslah etsin ne diyeyim severek takip ettiğim bir siteydi ravzayadamla şimdide başka domainle işliyorr.Nasıl iştir anlamadım neden satiyorsun diyecem açıklamişsin ve database ve kullanıcılar kullanılıyor Dini bir siteye yakıştıramadım doğrusu....

Gerekli cevapları verdim kardeşim. Yorumlara dikkat edelim. Kul hakkı ihlâli oluyor.

Selam ve dua ile