dogan ( Doğan Holding ) dogancom alırmıydım ? Doğan isminden dolayı regleyebilirdim, max 500 liraya falan satılırdı bu domain..
sabancı ( Sabancı Holding ) sabanci.com alırmıydım ? Tabiki hayır..
enka ( Enişte Kayınço kısaltması ) enka.com llll.com olduğu için belki..
rodi ( ramazan oğulları denim imalathanesi ) rodi.com llll.com olduğu için belki..
sonsayfa.com ( haber sitesi ) mümkün değil almazdım
ekşi sözlük ( birşey demeye gerek yok ) mümkün değil almazdım
atiker.com ( atiker sıralı otogaz sistemleri ) 6-7 sene önce atiker.com boş
Siz minareye kılıf bulma telaşındasınız.
sabancı neden teknosa,çimsa,temsa gibi isimler kullanıyor markalarında.Neden sabancı Teknoji market diye açmıyor ???
Aile şirketi mantığı ile kurulmuş ama şirketlerin isimleri marka.
Hürriyet,milliyetin sitesine giriyor herkes doğan holdingin sitesine giren kaç kişi.
At gözlüğünü çıkarıp büyük domain satış siteleriniz girin o beğenmediğiniz domainlerin fiyatlarını görün.
Ayrıca
https://www.r10.net/domain-appraisals...s-rehberi.html adresindeki konuyu okuyun.
96 regli dogan.com 500 tl dediniz.Daha ne diyeyim bilmiyorumki o domain satılsın ben 5000tl bu halimle sayarım.O parayada vermezler....
Domain piyasasını r10 dan ibaret sanıyorsunuz sanırım.R10 genellikle domainerlar orta ve alt kalite domainlerini satıyorlar.Forumda kaç tane LN.NET-ORG , LLL.COM LLL.NET CVCV.COM sahipleri biliyorum onlar o domainleri nerede satacaklarını bilirler ama kesinlikle burası değil.
R10 buz dağının üstte kalan kısmı asıl olay burada değil

Sadece DomainUsta nın 500+ domaini olduğunu tahmin ediyorum bunların içinde çok sayıda 1000+ dolarlık domainler var o bir konuda eleştiriyorsa bir bildiği vardır.