Ben de domain işine banka domainleriyle başlamıştım.
Bir banka domaini için süper gibi şeyler yazılmıştı ve p gece aklıma parlak bir fikir geldi.
5-6 saat tüm banka uzantılarını kontrol ettim ve 20 civarı banka domaini regledim.
Şu an panelimde boşa duruyorlar ve kalabalık ediyorlar.
Bir an önce düşmelerini bekliyorum
akay çok doğru söylemiş bu konuda.
DomainUsta gördüğüm kadarıyla ne düşünüyorsa onu söyleyen birisi.Kimse sevinsin diye birşeyler yazmıyor.Tabi karşıdaki kırılabiliyor bazen.
Utku da insanlara moral vermeye çalışan birisi
Herkes iyi niyetli burada ama kırmadan olsu ne olacaksa.
Bazı domainlere hiç yorum yazılmıyor.
DomainUsta gibi sayabielceğim 10 kişi var bu işten ÇOK iyi anlayan.
Bununla ilgili bir yazı yazmıştım bu kişiler domainler hakkında hiç yorum yazmıyor diye.
iyiyse yorum yapıyorlar fakat kotuyse kimse çıkıp kötü demiyor.
Kötü deyin ki durup düşünsünler. Almasınlar daha öyle domain. Yazık paralara.
Tabi bazıları da "kötü" diyince -rep veriyor veya hakaretler ediyor.Orası başka...
Olayı çok güzel açıklamışsınız.
İnanın ben de kesinlikle kimsenin kalbi kırılmasın diye uğraşıyorum ama insanız işte, bazen sabredemeyebiliyoruz veya ifade biçimimiz karşı tarafı kırabiliyor...
Normalde, uzun zaman domain appraisals bölümüne, 'olumsuz' hiç bir mesaj yazmadım. Bakıyordum, iyi bir domain değil, ben mesaj yazmıyordum...
Ama bu tutumumun yanlış olduğunu farkettim. Bir domain kötüyse, bu domaine iyi değil diyen birileri çıkmalı. Ve bunu yaparken iyi niyetle ve karşı tarafı düşünerek yapabiliyorsa bir problem yoktur.
Bazen kırıcı olabildiğim konusuna maalesef üzülerek katılıyorum. Ama iyi niyetim konusunda şüpheniz olmasın.