rep verenlere teşekkür ederim. ama rep vermenin bi önemi yararı olmuyor malesef. ortada acı bi gerçek var ve acı acı izliyoruz elden bişey gelmiyor.
ilk önce programları kullanmasını öğrenmeli sağlam işler çıkarmayı bilmeli sonra gelip grafik tasarımcıyım diye konu açmalı ve fiyatlarıda piyasaya uygun vermeli.
ama noluyor aceminin biri geliyor işi öğreniyim referans olsun diye 10 tl ye logo yapıyor. zaten grafikerlik ölmüş, burda yerin dibine girmeye yakın.
hepiniz sonuna kadar haklısınız hocam bu işi yapmak için belirli eğitim görmüşsünüz doğrudur. Ama her 10 TL ' ye yapanada acemi demek bence biraz ağır eğitimsiz desek daha iyi olur ayrıca benim bazı akrabalarımda bu iş için eğitim aldı ve belirli stüdyolarda görev yapıyorlar örnek verdim çünkü belkide eğitim almak profosyonel olmak için yardımcı oluyor ama iyi bir iş bulup iyide para kazanmayı sağlamıyor , bence burdaki fiyatlar çok normal şimdi ben kendimden örnek vermek istiyorum 16 yaşındayım eğitimsizim logolarımın çogunda hazır iconlardan yararlanıyorum ama kendi düşüncemi yansıtmaya çalışıyorum sonucta bi düşünce üzerinde çalışıyorum ve uygun bir fiyata veriyorum acemimiyim (asla) şimdi biz burda büyük fiyatlardan bahsedebilirmiyiz edemeyiz zaten bahsetmemizde abes kaçar , ne bekliyebilirizki asıl işi zaten bizler yapmıyoruz iyi grafikerlik değilki mevzu iyi bir mevki bulamamak yakınmanız gereken nokta bu olmalı açıkları kapatmak bu kadar kolay mıdır ? verilen bilgi içinde teşekkürler .