İyi malında kötü malında alıcısı olduğunu hepimiz iyi biliyoruz. Size göre iyi olan bize göre kötü olabilir ya da tam tersi olabilir.
Gözüme hoş göründü, üzerinde biraz düşündüm ve o yorumu paylaştım. Bu kadar basit ve net.
Keşke itici ve kırıcı mesajınız yerine son mesajınızı yazsaymışsınız. Konuyu fazla bulandırdım, güle güle kullan arkadaşım. Umarım başarılı rolursun.
Ekleme-
Webakay, nelerin markalaştığını nasıl isimlerin hafızalarda yer aldığını kontrol edersen işin aslında isim olmadığının farkına varırsın. Belkinde sende bunun farkındasın ama nasıl değerlendirdiğin hakkında fikrim yok, yorum yapamıyorum.
Bu arada mesaj kasma gibi bir niyetim inan yok. Çünkü mesaj sayımın yükselmesinin bana katacağı hiçbirşey yok ( 2008 kayıtlıyım, mesaj sayımdan bellidir umarım. ) Bu başlığa son mesajımdı, teşekkürler..
Tekrar ekleme yapayım, biraz düşündüm KENDİ çapımda..
Gerçekte var olmasa böyle holdingler yüzüne bakmayacağım domainler:!
dogan ( Doğan Holding ) dogancom alırmıydım ? Doğan isminden dolayı regleyebilirdim, max 500 liraya falan satılırdı bu domain..
sabancı ( Sabancı Holding ) sabanci.com alırmıydım ? Tabiki hayır..
enka ( Enişte Kayınço kısaltması ) enka.com llll.com olduğu için belki..
rodi ( ramazan oğulları denim imalathanesi ) rodi.com llll.com olduğu için belki..
sonsayfa.com ( haber sitesi ) mümkün değil almazdım
ekşi sözlük ( birşey demeye gerek yok ) mümkün değil almazdım
atiker.com ( atiker sıralı otogaz sistemleri ) 6-7 sene önce atiker.com boş olsaydı hangimiz alırdık.. Kurtlar vadisi çıkmadan önce tabi..
Bunların 5 katını belki sizde sıralayabilirsiniz. Paran var mı var. O zaman markalaşmaya engel olan nedir ?