Mailler gitmiyor ne demek? webmailde sorun var demek ... Aşağıdakilerden de size webmail sorunsuz çalışıyor ama siz bize iletmemişsiniz diye bir düşünce hasıl oluyorsa lütfen daha fazla müşteri mağdur olmadan işi bırakın. Ve yapılmış işlemler diyorsunuz da 19 gündür benim mailler neden hala gitmiyor? Her akşam müşterimden azar işitmek zorunda mıyım?
Benim görüşüm ise konuyu açan şahıs direk banlanmalı. Başlık çoktan googlda 1.ci sırayı aldı bile.
Ne kadar çok alışmışlar en ufak bir sorunda 'Rezillik' adında başlık açmaya.
Merhaba kardesim; öncelikle kimin banlanıp banlanmayacağına sen karar veremezsin,
İkincisi sorunu bilmeden her host firmasını sen de hostcusun diye savunmaya kalkma. Suçluluk psikolojisi olsa gerek araştırmadan bu kişi banlanmalı diyorsun. Burası bir platform ve başlığın adı da şikayetler, şikayetim var yazıyorum, bu yönetim bana bu hakkı tanımış! Sen bu kadar milletin avukatlığını üstleneceğine önce kendi söküğünü dik;
https://www.r10.net/hosting-sikayetle...ter-artik.html
Buyur! Müşterinizin şikayetini görünce okuyup kaçmışsınız, sanırım orada cevap veremediniz ki içinizi burda döküyorsunuz. Lütfen kendi müşterinle ilgilen. Zira başkalarının sorunlarıyla ilgilenmekten müşterilerine zaman ayıramıyorsun!