Vamos50 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Saçma saçma konuşma yok rep için şov felan demişsin başlarım rep'ine biz VATANIMIZI sizin gibi 1 torba kömüre 1 altınamı sattık şimdi farklı sözler söyleyecektimde forumda uygun olmaz fazla havalanmayın evet MİLLİYETÇİYİM var mı?Sana şunuda söyleyim biz olmasak ÜLKE elden gider son kez söylüyorum herkes ayağını denk alacak kan dökmek gerrkirse VATANIMIZ uğruna kan'da dökeriz bunu unutmayın.

Kusura bakma ama vatanın sizin gibi taşkınlık yapan, gösteri yapan insanlara ihtiyacı yok.Bu vatan, sen bugün kürtlere laf söyle diye kurulmadı.Ne senin saçma yorumlarınla bu vatan kurtulur, ne de kürtler yok olur.

Karacoder,

Kürtçeden rahatsız oluyorsan, kardeşlik lafını dahi ağzına alamazsın.Şunu kafanıza sokun Kürtler bu ülkenin asli unsurudur.Azınlık muamelesi yapamazsınız.Onlarında içinden kötü yola sapmış olanlar vardır, tıpkı Türklerin içinde olduğu gibi.

Ayrıca bizim savunduğumuz konuları pkk ' nın falan savunduğu yok.Burda haberlerden izlediklerini yazdıkların çok belli.Öyle istanbuldan yorum yazarak olmuyor.Ordaki halk üzerinde pkk' nın baskısı okadar büyük ki sen eminim bir gün yaşayamazsın bir mezrada...

Alıntı
Devlet hiç bir zaman terör yapmamıştır. Fakat Derin Devlet her pisliği yapmıştır. Derin devlet dediğimiz tabir tek bir gruptan oluşmuyor. Derin devlet sürekli kendi içinde çatışma halinde. Kimisi Rusyaya, kimisi Amerikaya kimiside ülkesi için çalışıyor.

Hey Allah'ım ya...Kurtlar vadisi izleyen başımıza milli kahraman kesiliyor.Yok onunla ilişkiliymiş yok bununla ilişkiliymiş.Sen merak etme derin devlet tamamen türk devletinin kontrolü altındadır.Sen devleti, derin sığ diye kesin çizgilerle ayıramazsın.Senin benim veya bu işin dışında büyümüş insanların beyninin alabileceği bir kavram değildir derinlik!

Alıntı
Zamanındada Derin Devlet bir sürü oyunlar oynadı ülkeyi bölmek için. Ben düşünce olarak Milliyetçi bir insanım. 70lerde 80'lerde aktif olarak siyasi eylemlerde bulunmuş bir sürü insanla aynı ortamda bulunup onların sözlerini dinlemiş bir insanım.

Kesinlikle, bu durumu belli ediyorsunuz.

Alıntı
Darbeden sonra sol örgüt elemanların asılması gerekirken sağ kesimdeden insanlar "EŞİT" olsun diye asılmıştı. Yani hepsi kullanılıp atılmıştı. Ülke rejimini değiştirmek isteyen insanla, kendisini devlet için siper eden insanlar bir tutulmuştu.

Ülkenin siyasi yönünü değiştirmek suç değildir.Belkide sizin bugün içten içe savunduğunuz ilkeleri ogünlerde solcular savunmuştur.Milliyetçiler kim ki devleti korusunlar? Afedersiniz ama Türk halkı ve devleti 3-5 milleyetçinin kısır fikirlerine kalmadı.

Alıntı
PKK kahramandır demeyenler temsilci partilerine oy verebiliyorlar her ne hikmetse. Kürt vatandaş tavrını koymazsa herkes te istemeden de olsa aynı kefeye koyar tabiki.

Oylarını onlara vermeyecekler en demokratik tavırla. millet de görecek ki hakikatenPKK istenmiyor o bölgede. Belediye seçimlerinde %78 oy alan bir partiye ben mi oy veriyorum yoksa yöre halkı mı?

Spider58, ben bunları önceki mesajlarımda açıkladım.Öyle bir baskı var ki orda inanın ufacık insan beyni ne yapacağını şaşırıyor.Bu mesajı yazdıktan 3 gün sonra taşın Yüksekovaya, sende dtpye oy vereceksin.

Alıntı
Biraz önce haberlerde izledik hakkari'de 12-17 yaşındakiler polis'e taşlarla saldırıyor,bir açıklasanıza.Polis vursa suç olur demi?

İnsan önce okumayı öğrenmeli.