Valla size katılıyorum desem yalan olur elbette fiyatla ilgisi hem var hem yok neden vara gelince fiyatınız yüksek olunca çoluk cocuk gelmiyor buda sunucunuzda saçma sapan siteler ile doldurmuyor örneğin gitmiş vb database bulmuş ve bunu kurmak isteyene biz hesap açmıyoruz yaşamış olduğunuz sorunları bilemem bence hosting firması yetkilisi işi kişisele dökmedikçe kurumsal davrandıkça ne müşteri zarar görür nede firma
Örneğin kişi 5 gb alanı tutuyor yıllık 20 TL veriyor sunucuda a-d-ult du mar-ezdi ne ararsan var siz o sunucudan ne hayır beklersiniz sürekli saldırı vs gibi sorunlar,
ha o sunucuda atıyorum 100 user varsa sağlıklı bir firmada 50 user vardır ama 50 userli firma 5 gb alanı 250 tl ye veriyor sa hem sunucusu bakımlı olur hemde sunucu parasını ödeyebilir,oysaki 20 tl alan kişi ay sonunda nasıl ödeyeceğim diye düşünür,tabi istisnaları ayrı tutuyorum anlatmak istediğim bu
Yabancı firmalarda yedek vermez size, örnek bir müşterimin sorun çıkan sitesi için yedek istedik yabancı firma bizden 50 usd istedi. bunu biz yapsak hemen buraya konu açılır.
Hesap silemenin de prosedürünü uygulamazsanız hatalısınızdır ,dediğim gibi burda iş firmanın yada kişinin kurumsal davranmasında yatıyor, bizimde kızdığımız yada haksızlığa uğradaığımız durumlar oluyor , ama hiç bir zaman hesaplarını silmedik ,sonuç olarak size ödeme yapmış ve son gününü kadar bunu kullanmaya hakkı vardır..
işte bazı yerlerde yanılıyorsunuz.
müşteri para vermiş almış ama hizmet alamıyor geri deme süresi geçmiş - atıyorum : adam parayı yatırmış 1 ay sonra sorunlar yaşanmış biraz tartışılmış ve hostçu arkadaş hostu kapatmış yedegini al git veya yedekte yok hesabı !
bunları şikayet bölümündeki mesajları okuyarak görebilirsiniz.
şimdi soruyorum ?
parayı alırken iyide karşılıgını almak isteyince mi kötüyüz ?
bu soruyu genel olarak sordum kesinlikle kimse üstüne alınmasın ama hostçu arkadaşlar maalesef parayı aldıktan 1 ay sonra umrunda olmuyor.
vpslerde veya resellerde 1 hafta bilemedin 10 günden sonrasında umrunda olmuyor.
neden ?
adam zaten seneligini kurtarmış vps lerde aylıgını kurtarmıştır kullanıcı ne haltı varsa yesin hesabı maalesef.