harunkaraca adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaşım büyük firmalardan da kazık yiyoruz.
büyük firmalarda eger siteniz marez ise yedek medek vermiyorlar bilmem kafalarına göre hesap siliyorlar bilmem ne...
5 liralık mali sen 50 liraya almayı kalite diyorsan tabi buyrun kimden alalım ?
türk firmalarından maalesef işini düzgün yapan parmakla sayılacak kadar az o yüzden en büyük ve yabancı host şirketleri ile çalışıyorum şu an
Valla size katılıyorum desem yalan olur elbette fiyatla ilgisi hem var hem yok neden vara gelince fiyatınız yüksek olunca çoluk cocuk gelmiyor buda sunucunuzda saçma sapan siteler ile doldurmuyor örneğin gitmiş vb database bulmuş ve bunu kurmak isteyene biz hesap açmıyoruz yaşamış olduğunuz sorunları bilemem bence hosting firması yetkilisi işi kişisele dökmedikçe kurumsal davrandıkça ne müşteri zarar görür nede firma

Örneğin kişi 5 gb alanı tutuyor yıllık 20 TL veriyor sunucuda a-d-ult du mar-ezdi ne ararsan var siz o sunucudan ne hayır beklersiniz sürekli saldırı vs gibi sorunlar,
ha o sunucuda atıyorum 100 user varsa sağlıklı bir firmada 50 user vardır ama 50 userli firma 5 gb alanı 250 tl ye veriyor sa hem sunucusu bakımlı olur hemde sunucu parasını ödeyebilir,oysaki 20 tl alan kişi ay sonunda nasıl ödeyeceğim diye düşünür,tabi istisnaları ayrı tutuyorum anlatmak istediğim bu

Yabancı firmalarda yedek vermez size, örnek bir müşterimin sorun çıkan sitesi için yedek istedik yabancı firma bizden 50 usd istedi. bunu biz yapsak hemen buraya konu açılır.

Hesap silemenin de prosedürünü uygulamazsanız hatalısınızdır ,dediğim gibi burda iş firmanın yada kişinin kurumsal davranmasında yatıyor, bizimde kızdığımız yada haksızlığa uğradaığımız durumlar oluyor , ama hiç bir zaman hesaplarını silmedik ,sonuç olarak size ödeme yapmış ve son gününü kadar bunu kullanmaya hakkı vardır..