protos78 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Iyi...

Alıntı
Biri gunaydin, nasilsin, merhaba gibi kurtce kelimeleri bana ogretirse sevinirim. Cunku elin ingilizin, ispanyolun dilini biliyoruz, heryerde kurtlerle kardesiz diyoruz, sonrada adamlara kendi dilinde merhaba diyemiyoruz. Bu ne yaman celiski !!!
Kürtler Türklerin kardeşidir bunu kimse değiştiremez. Milliyetçiyim diye gözünüzde faşistim belki biliyorum. Fakat kürdü,çerkezi,lazı hepsi bir ağacın dallarıdır. O dalda Türklüktür.

Kimse anasının karnından doğarken popsunda Türk damgası yada Alman damgasıyla doğmuyor. Belki ben Almanya bir ailenin çocuğu olarak yaratılacaktım. Fakat Allah beni Türkiyede Türk olarak yaratmış. Milli kökenimi seçme şansı verilmemiş. O yüzden birilerinin bu ülkede çıkıpta biz başka milletiz biz farklıyız biz bunu şunu istiyoruz demesi tamamen yanlış uygulamadır.

Alıntı
Memleket biraz normallesmeye baslamis. Aninda rahatsiz olmaya baslamisin. Anlasildi zaten senin durusun, ne fikirde oldugun.

Elin amerikalisi, ingilizi gelir, metroda, pazarda, carsida, sakir sakir ingilizce konusur, kimse rahatsiz olmaz, 4 yasindaki cocuga anaokulunda ingilizce ogretmeye kalkarlar, butun kodomanlar cocuklarinin o anaokuluna gonderir, kimsenin sesi cikmaz, 1000 yillik kardesimiz dediginiz iki kurt kurtce konusur, o mu batti? Ondan mi rahatsiz oluyorsun?
Evet oluyorum. Dükkanların tabelalarında ingilizce isimlerden Türkçe olmayan herşeyden rahatsız oluyorum.

Alıntı
Sen polisten siddet goruyorsan, yine iyi. Doguda kurtlere havan atiyorlar. Savci bile olen kurt oldugu icin mekani incelemeye gitmiyor. Havan atanlarda o koyluler zaten teroristleri destekliyor diye isin icinden siyriliyor.

Batida polisin sana siddet uygulamasi sana garip geliyor, doguda 14 yasindaki kizin ustune havan atilmasina ne diyorsun?
Ben Rizeliyim ve 19 yıldır İstanbul'da yaşıyorum. Doğulu ve Kürt olduğunu savunan arkadaşlarım var. Hepsi çok iyi insanlar. Milletini sevenleride var içlerinde, aksi halde konuşan insanlarda var arkadaşlarım içerisinde.

Ama uğraştıkları işlere bakınca tiksiniyorum. Hemen hemen hepsi konuda olduğu gibi kaçak elektirik kullanıyor. Kaçakçılıkla uğraşıyorlar. Urfalı bir abim kaçakçılıkla uğraşıyor. Mardinli bir arkadaş daha kötü işlerle uğraşıyor.

Hele semtimde getto diye bahsedebileceğim kürtlerin oturduğu mahalleler var. Genelde doğudan gelen bu insanlar bir evde 20-30 kişi yaşıyorlar. Bunların 15 tanesi 12-18 yaşlarında. Sokağa atılmış bu gençler uyuşturucu satmakla, kavga etmekle, okul önlerinde terör estirmekle, kızlara laf atıp taciz etmekle meşguller.

Ben bu insanların eğitilmesini istiyorum. Onlara ülke sevgisinin öğretilmesini NE MUTLU TÜRKÜM demesini istiyorum. Onlara kürtçe öğretip içten içe bana nefret beslemesini, ben farklıyım sana zarar vereceğim demesini istemiyorum.

Alıntı
Hocam,
Sizin alemdeki insanlarin okuduklarini anlamakta ciddi sorunlari var. Ben teroristleri desteklemiyorum. Gerilla yazmisin... Gerilla kim allah askina... Kirk yillik terorist oldu gerilla basimiza sayende. Milliyetci kesilirsiniz, daha turkce kelimelerin anlamini bilmiyorsunuz. Gerilla isgalci orduya karsi savasan duzensiz topluluklara denir. Mesela bizim Yunan ordusuna zarar veren milisler gerilladir. Cunku isgalci duzenli orduya zarar veriyor. Sen teroriste gerilla dersen, turk ordusunu isgalci yapmis olursun. Kullandigin kelimeye dikkat et. Bize akilli milliyetci lazim. Agzindan cikani kulagi duyan, kullandigi turkce kelimeyi bilen.

Ben dinim geregi muslumanlari olduren, insanlari haksiz yere oldurenlere kafadan karsiyim.
Bende karşıyım aksini iddia etmedim . Fakat savunduğunuz konuları teröristler savunuyor. Bu da yanlış anlaşılmanıza sebebiyet veriyor.

Alıntı
Yahu sadece Kurtleri savunan yok. Ben tum azinliklari her zaman savunurum. Cunku devlet onlari eziyor, inim inim inletiyor.

Siddeti savunan zaten yok. Teroristlerin hepsinin allah belasini versin. Ister devlet teroristi olsun, ister milliyetci kurt terorist olsun. Hepsinin cani cehenneme. Benim inancimda musluman olduren cehennemliktir. Hepsi cehenneme gider insallah.
Amin.

Alıntı
Hocam,

Senin karsinda teroristleri destekleyen insan yok. Ben sanki adamlari destekliyormusum gibi hava yaratmanin alemi ne. Yaptiginiz resmen haksizlik. Ben diyorumki, devletin yaptigi teroru gormezden gelirseniz, sorunu cozemezsiniz.
Devlet hiç bir zaman terör yapmamıştır. Fakat Derin Devlet her pisliği yapmıştır. Derin devlet dediğimiz tabir tek bir gruptan oluşmuyor. Derin devlet sürekli kendi içinde çatışma halinde. Kimisi Rusyaya, kimisi Amerikaya kimiside ülkesi için çalışıyor.

Zamanındada Derin Devlet bir sürü oyunlar oynadı ülkeyi bölmek için. Ben düşünce olarak Milliyetçi bir insanım. 70lerde 80'lerde aktif olarak siyasi eylemlerde bulunmuş bir sürü insanla aynı ortamda bulunup onların sözlerini dinlemiş bir insanım.

Bana anlatılan derin devlet dediğimiz insanlar önce sol örgütlerin kurulmasında büyük rol oynamış. Ve daha sonra Türkiye'de sol yükselmeye ve kurulan örgütler eylemler yapmaya başlamış. Ve ülke kaosa sürüklenmiştir.

Daha sonrada Milliyetçi Örgütler ortaya çıkmış. Ülkemizin binlerce insanı fikirleri farklı diye birbirlerini öldürmüşler. Polisler sağ kesime darbe öncesi destekte bulunurken derin devlet amacına ulaşmıştı. Önce sol örgütler kuruluş ardından sağ örgüt desteklenmiş ve ülke birbirine girmişti.

Darbeden sonra sol örgüt elemanların asılması gerekirken sağ kesimdeden insanlar "EŞİT" olsun diye asılmıştı. Yani hepsi kullanılıp atılmıştı. Ülke rejimini değiştirmek isteyen insanla, kendisini devlet için siper eden insanlar bir tutulmuştu.

Kısacası hepsi birer oyundu. Bu ülkeyi bölmek için yapılan planlardan birisiydi. Şimdide hükümet Amerikan güdümünde bunu gerçekleştireye çalışıyor.

Bunları ben kafamdan uydurmadım,gazetede okumadım,televizyondan öğrenmedim. Hapislerde cinsel organına elektirik verilen, polis dışkısını yiyen insanlardan kulaklarımla dinledim.

Konu biraz siyasete kaçtı. Fakat konuda zaten siyasi. Hepsi birer oyun. Sadece savunduğunuz konuların ülkeyi böldüğünü anlamanızı istiyorum.

Yoksa Kürtlere yapılan hiç bir ayrımcılık yoktur. Ben bankaya girdiğime kürtlerden önce sıra alıp kürtleri bekletmiyorlar.

Kürtler 5 liraya döner ekmek alırken ben 2 liraya ekmek almıyorum.
Kürtler vergi ödemezken ben ödüyorum !!!