Son zamanlarda ateizm yanlı düşüncelerin inanılmaz derecede çoğaldığını görüyorum. İnsanlar artık Allah'a inanmak istemiyorlar mı bunuda pek anlıyamıyorum açıkcası.
Ateistlerin genelde düşünce şekli şudur " Bilimsel olarak kanıtlanmamış hiçbir şey gerçek değildir "
Yanlış bir düşünce. Cin'leride kanıtlayamıyorlar o zaman onlardamı yok. Bir sürü esrarengiz olaylar oluyor onlarıda kanıtlayamıyorlar o da mı yok.
Eğer aslanlar ceylanları yemeselerdi şehirlere iner insanları yerlerdi. Bütün varlıklar, bütün canlılar herşey ile orantılı şekildedir. Herşeyi dengeliyor.
Buda Allah'ın olduğunun sadece bir göstergesidir. Bunun gibi yüzlerce örnek verilebilir.
Kardeşim katılıyorum.
Ben her güneşin batışında, her çiçeğin açışında, her yağmurda, her hayvanda Allah'ın gücünü, varlığını görüyorum.
Varlığından haberinin olmadığı bakterilerin bile bir faydası, bir görevi var şu dünyada. Onun kurduğu bu düzeni anlamaya insanın ne aklı yeter, ne ömrü yeter.