Sana - rep vermedım ... ya rep dediğin nedir ki ... senin ne kadar kucuk bır zekan ve aklın oldugu burdan bellı ben rep vermeye üşenirim.. sen rep diyorsun ya. İyi bakarsan ben sana bir projen için +rep verdim. hiç üşenmeden ...

İstediğin yere istediğini yapmakta özgürsün.Hosting Satmak için ne YSE nede Vergi'ye gerek yoktur. Bunu biliyorsundur sanırım ama biz sadece Hosting satmadıgımız için YSE başvurumuzu yaptık ... Gidişatımıza göre Vergimizide öderiz problem değil .Hiç olmassa biz Boş boş DC açma hayalleri gibi hayaller kurmuyoruz..Hergün kampanya konuları açmıyoruz.. Satış yapmak için birtaraflarımızı yırtmıyoruz.. Ben bu işteki amacım para kazanmak değil...Benim sunucu masrafım aylık 50-60 TL ... Bunu kendı cebımdende veririm problem değil Ben bu işi suan zevk için, kendımı dahada gelıstırmek ıcın yapıyorum.Biliyorumki kimin ne kadar bilgisi olursa olsun yine azdır o bilgi.+ bu işi zevk ile yaparken bu zamana kadar kimseyi magdur etmedik. Birçok tasarım yaptıgımız + host/domain barındırdıgımız, ve kendı ozel sıtelerımızde var.