Ben bu durumu normal karşılıyorum sadece Link alım - satımında değil her alanda böyle oldu artık.Bende sanalın getirisinn büyük bölümünü Link Satışlarından karşılıyorum eskiden açtığım konulara rabet çok fazlaydı kimse pazarlık yapmaz alır giderdi ama şimdi öyle değil sürekli güncel - konu güncel vs. yazmak zorunda kalıyoruz

Acaba hiç kimse düşünmüşmüdür daha derinden bu niye böyle diye.Eskiden kimde 20-30 site vardı ? Zamanla site sayıları artıyor yeni sitelerin sayısı büyük oranda artış gösteriyor hergün binlerce web sitesi kuruluyor böylece arz/talep ilişkisi doğrultusunda sayı fazlalaşınca fiyatlar iniyor ve PR artık çocuk oyuncağı haline geldi site sayısı fazlalaşınca PR'li domain sayısıda epeyce arttı haliyle eskiden vaaay senin domain'inin prsi var demeeekk diyenler şimdi pr4-pr6 domainlerin sitelerin içinde yüzüyor elbette bunlarında etkisi var acemi webmaster sayısında ki artışında büyük etkileri var.Ortalama olarak(normal düzeyde index, hit, alexa) pr2 - 7 TL / pr3 - 10 TL / pr4 -15 TL / pr5 - 25 TL / pr6 - 40 TL gibi fiyatlara satıyorum belirlediğim index , alexa ve hit değerlerine ulaşınca fakat epeyce fiyat kırılmak durumunda kaldı artık ve sıklıkla satmamaya başladım 2-3 kişi var onlara neredeyse yarı fiyatına tüm alanları toptan veriyorum başka çıkar yolu yok

Fiyatların düşük olmasının bir diğer sebebide Link çıkış sayılarının yükselmesi eskiden 5 çıkış normal bir değerdi şimdi 10 çıkış doğal karşılanıyor