SonSigaram,protos78,hyper-ft
iyi saçmalamışsınız ne alakası var braz düşünün konuşun.
Hyper-ft kürtler bu ülkenin asıl unsurudur demişsin saçmalamışsın TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR Bizim VATANIMIZA,ASKERİMİZE saldıran bizim Ülkemizin vatandaşı olamaz.
Sonsigaram yok gidin mani olun memleket elden gidiyor demişsin memleket elden giderse sizin gibiler yüzünden elden gider bunu unutma.
Protos78 Türk olmayana Ne Mutlu Türküm diye söyletmek saçma demişsin eğer TÜRKİYEDE yaşıyorsa Ne Mutlu Türküm diyecek.
Fazlada uzatmadan herkes ayağını denk alacak gerisi yalan fazlada uzatmayın savunmaya geçmeyin.
Bu ne? rep almak için şov yapmayı bırak. Burda bir konu açıldı kaçak elektrik şu bölgelerde aşırı kullanılıyor diye. Siz başladınız hemen yok bu vatanı kimse bölemez bunu kimse yapamaz. Ben de diyorum ki boş konuşuyorsunuz ( aynı senin yaptığın gibi ) . Has ve has bir
KÜRD olarak bu vatanı benim gibi içtenlikle seveceğini sanmıyorum. Çünkü sevecek o zihniyeti göremiyorum. Böyle konular 18+ yaşaltı'lara dikkat çekici geliyor anlamadım ki.
eğer TÜRKİYEDE yaşıyorsa Ne Mutlu Türküm diyecek.
Mecbur mu demeye? Yürü git senin siyaset ve milliyetçilik anlayışına anca gülerim.
Sonsigaram yok gidin mani olun memleket elden gidiyor demişsin memleket elden giderse sizin gibiler yüzünden elden gider bunu unutma.
Benim gibiler bu memlekette çok olsaydı inanıyorum ki şuan her bölgeyi huzur kaplamış olacaktı
Sıcak odanızda ufonun başında çerezlerinizi yiyip yazmak zevkli geliyor. Siyasetten anlamıyorsunuz milliyetçilik özentisi bile olamıyorsunuz bari susun da sizin yüzünden banlanmayalım.
Elektriği kaçak kullanmak yerine oturdukları kahvelerden kalkıp iş arasalar daha güzel olur değil mi
Canım kardeşim öyle söz edildiği gibi değil buralar, tamam öyle insanlar var ama her yerde var. Milletin burda iş bulma umudu yok sabahtan akşama kadar ne yapsın ki? Sıkıntı işte.. Urfa'nın bir ilçesinde 800 kişilik bir iş alımına 42.000 kişi başvurmuş. İşi olan başvururmu ki güzel kardeşim
Böyle konular aramızı bozmaktan başka işe yaramaz
Kaçak elektrik konusuna bak nerdeyse bize küfredecekler hainsiniz diye. Fakat içlerinde benim kdar vatan millet duygusu oldugunu sanmıyorum