protos78 dediklerine hiç bir şekilde katılmıyorum. Beynin yıkanmış kendini her fikire kapatmışsın.
Öncelikle kürtçe konuşmak öğrenmek istiyoruz diyorsun. Zaten şuan isteyen istediği şekilde kürtçesini konuşuyor. Otobüste her ne kadar başka bir dilin konuşulmasından rahatsız olsamda dinliyoruz.
Ayrımcılık var diyorsunuz. Şuan gerçekten kürtlere yapılan bir ayrımcılık var. Ben İstanbul'da ufak bir suç işlesem polislerden şiddet görüyorum. Sokakta arkadaşımı beklerken torbacımısın sen muamelesi görüp baskı altında aramaya sokulabiliyor ve sözlü tacize uğrayabiliyorum.
Ama senin savunduğun gerillalar padişah gibi karşılanabiliyor. Onlarca insanı katleden teröristler ellerini kollarını sallaya sallaya gezebiliyorlar.
Kaldı ki eğer kürtlerin ezildiğini düşünüyorsan bunu şiddetle savunamazsın. Polise taş atarak, otobüs yakarak, insanları öldürerek devlete zarar vererek hiç bir yere varamazsınız.
Kürt olduğunu iddia eden Arap-Fars-Türk karışımı insanlardır. Kürt diye bir ırk yoktur olmamıştırda. Konuştuğunuz dil bile karma bir dildir. Dil demek bile yanlış.
Kürt halkının savunucusu olduğunu iddia eden özgürlükçü ve barışçı insan katleden, Amerika'nın uyuşturucu işlerini halleden, Yahudilerin Büyük Orta Doğu projesinin bir planı olan, dağa çıkanlarının yüzde %80'ini Ermeni olan örgüt hiç bir şekilde kürt halkının savunucusu değildir.Kaldıki lider dediğiniz apo şerefsizi kürt bile değildir. Ailesi kürtçe bile bilmez. Şerefsiz ermeni dölleri.
Bu ülkeyi bölmeye kimsenin gücü yetmez. Onlarca kez denediler fakat vatanın sahipleri çıkıp kendini feda etti bu ülkeye.
Sağ sol çıkardılar bölemediler. Alevi Sünni çıkardılar bölemediler. TÜRK-kürt çıkardılar bölemeyecekler.
Yanlış yolda olanlara sözüm " YA SEV YA TERKET" ...