aslanbash adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sitenize aldığınız backlinkin sayısının gerçek değeri kaç domainden sitenize link verildiği ile ilgilidir.

37.000 domainden backlink almanız türkçe bir site için 1,5 sene içerisinde olası değil.

kaç domainden web sitenize link verilmiş şuradan öğrenebilirsiniz : http://www.seomoz.org/linkscape

sorgu yapabilmek için üye olmak gerekmekte.

kısaca anlatmak gerekirse toplam backlink sayısı 500 olan bir web sitesinin bu 500 backlinki 100 domainden aldığını kabul edelim.

sizin de backlink sayınız webmaster tools'ta 37.000 gözüküyor, ama bu kadar backlink sadece 67 domainden geliyor diyelim. ( alt sayfalardan gelen backlinkerle)

100 domainden backlink alan kişi sizi muhtemelen geçecektir. ( diğer seo etkenlerinin eşit olduğunu varsayıyorum )
çok zeki bir arkadaş seomoz'u benim sitem sanıp "siteni verme" diyerekten eksi rep vermiş.

öncelikle bu repin ne işe yaradığıyla ilgili hiçbir bilgim yok ve ilgilenmiyorum da kimseden de istemedim.

ama seo forumunda gezinip de bunca zaman seomoz'u duymamak, hadi duymadın toolbara bakıp da alexası 2000'lerde olduğunu gördüğün bir seo sitesinin Türkiye'ye ait olamayacağını anlamamak, hadi onu da anlamadın, bu alexayla reklama ihtiyacı olmadığını kavrayamamak nasıl birşeydir? Hadi onu da kavrayamadın, ulan bulup bulabileceğin en nitelikli araç madem bir duygu belirteceksin - rep ver yine de "teşekkürler" yaz be adam.

bazılarının zeka seviyesi paylaşım isteğimizi inanılmaz baltalıyor, çekip gidenler boşuna gitmemiş diyorum forumdan.