MeyT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bildiğim kadarıyla yardımcı olayım ;

"Bi' Sürü şey ekliyorlar" diye belirttiklerini Facebook FBML uygulamasıyla yapılıyor. Bu uygulama, HTML kodlamaları duvarlara ekleme yaparak sayfaya görsellik katman için yardımcı oluyor.

Facebook FBML uygulamasına ulaşmak için; Tıklayın.

Veyahut Facebook ana sayfanızın sağ üst köşesindeki arama bölümünden fbml diye aratırsanız karşınıza bu bahsettiğim uygulama çıkar.

Facebook FBML uygulamasının sayfasına girdikten sonra sol taraftaki logonun altına hemen "Sayfama ekle" seçeneğinden görsellik katmak istediğiniz sayfa(ları)nızı seçip ekletebilirsiniz.

Ve son olarak ayarlama kısmına geldik; Facebook FBML uygulamasını eklettiğiniz sayfanıza girip "Sayfayı düzenle" diyorsunuz. Uygulamalar başlığı altındaki seçeneklere göz gezdiriniz. Hemen orda FBML başlıklı bi' seçenek görürsünüz. Başlığın altındaki "Düzenle" diyerek HTML bilginiz ile ya da internetteki hazır html kodları ile kolaylıkla istediğiniz görselliğinizi sayfanıza katabilirsiniz.

Takıldığınız bi' nokta olursa yardımcı olmaya çalışırım.
bilgilendirme için çok teşekkürler.
ekledim denedim ama sol menude çıkartamadım bir türlü kutu olarak ekleyebiliyorum ama sol menuye ekleyemedim.