Webmatik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arttırımda bende vardım babacan. Ancak her ne kadar kaliteli domain olsada ki öyle zaten limitim dışına çıktığı için devam etmedim.

Hemen aldım satayım tarzı domainler değil bunlar. Bu tip bir domain alıyorsan, bu çapta bir yatırım yapıyorsan eğer hemen yarın da satılabilir 5 sene de bekleyebilirsin şeklinde göze alabileceğin bir zaman dilimi olması gerek. Yoksa 10 bin dolarlık isimde olsa aceleyle satmaya kalktığında verdiğin fiyatı dahi bulamayabilirsin.

Arkadaşlarında dediği gibi "Goztepe" kelimesi İstanbul'un bir semti olmasından ziyade Karşıyaka ile kanlı bıçaklı, ezeli rakibi olan Göztepe Spor Klubü ile ünlüdür ve tabiatıyla yine İzmirde bir semt. Dolayısıyla Göztepe taraftarı, yönetiminden bir işadamı, yönetici veya Göztepe semti ile yakından ilgili ( İstanbul veya İzmir için ) Bir portal projesi olan kişiler ve son olarak bir başka domain yatırımcısının yakından ilgisini çekebilecek bir domain.

Burada önemli olan gerçek, ciddi anlamda alıcısını bulmak Ancak o halde iyi para eder, yoksa şurda kime sorsan yok demez alır o domaini.

Her şartta güzel domain ancak işte bor.net olayına dönmezse iyi olur Güzel reklamını yapar, biraz ağırdan alırsan biraz da sabredersen netice güzel olur.

Kolay gelsin.
Eyv babacan saolasın öneri ve görüşlerini paylaştığın için. Piyasa yoklaması yapıyorum tabi alıcısını bulursam satmayıda düşünmüyorum değil. Biraz kar edeceğim rakama satacağım.