hocam ben gördüğüm kısımları yazım sen düşün tabikide ,
**
http://horozoglunakliye.com/images/ev1.jpg bu şekilde verilen resim adı yanlış resimlerin konuyla ilişkili olması lazım evden-eve-nakliyat.jpg
** keywords, desc artık google pek önem vermiyor. bu değişen bir yapı oldu. artık google'nin crawları gerekdiği şekilde konunun içeriğini ölcüyor
** sitemap göremedim. bunu google webmaster araçlarından okutursan yararına olur.
** google çıkaracağı kelimelerin sitedende belirli şekilde çok olmasını isterki o konuyla senin sitenin içeriğini ilişkilendirsin. "evden eve nakliye" sadece keywords'da gördüm.
** yanılıyor olabilirim ama ben w3.org 'a falan sitenden link çıkışı yapmana karşıyım. bunun yerine görünelebilir keywords listesi konulabilir. bu site " evden eve nakliye, nakliye vs vs. sonuçlarındadır şeklinde olabilir "
** sitenin backlink inşaası iyi olması gereklidir. do-follow sitelerden link kasmak kısa sürede yarar getirir. bu aralamalara liderlik eden kişilerden link almaya çalışabilirsin.
** google araçlarını kullanarak ayrıntılı rapor nerelerden kaç dk hangi içeriğe yöneldiğini göstermek ve bu sayfalar üzerinde analiz yapmak yararına olucaktır.
** her ne kadar kabul fazla görülmesede etiket yapısını asp veya php ile basit bir şekilde yapabilrisin. bu senin index sayfasını arttırır.
** daha çok içerik olmalı 5 6 sayfadaki rekabetci firmaları göz artı bırakman güç olabilir.
** sitendeki çıkışları kontrol etmedim varsa no-follow yapabilirsin
** ben title kısımında keywords kasılması taraftarı değilim olucaksada belirli cümleler arasında olmalıdır ayraç olarak , yerine | kullanırım.
** siteni sağlam 2 topliste kaydettirmek senin yararına olur.
** bir kaç sayfada belirli kelimeleri strong yapmışsın bu iyi bir şey senin yararına olucaktır.
** etken sayfa ilişkisine dikkat etmelisin. urlrewrite iyi gibi ama daha iyi olabilir.
** her sayfada o sayfanın içeriği ile ilgili <h1> <h2> tagları kullanırsan yararına olur.
** siteni <td>'ler yerine div'lerle oluşturman güzel
benim kendi adıma nacizane ilk bakışda gördüklerim bunlar tabikide detaylı araştırma yapmadım sitenle ilgili.. her yiğidin yoğurt yiğişi farklıdır nacizane bunlar gözüme çarpdı umarım yararı olur iyi çalışamalar